Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek boszorkány?

Szerintetek lehetek boszorkány?

Figyelt kérdés

Egy ideje már tapasztaltam, hogy amikor egyedül vagyok itthon akkor a csendben hallok egyfajta fura hangokat, szeretek este kint lenni teliholdkor úgy érzem erőt ad, egy ideje amit kívánok az teljesül és fogalmam sincs mi ez. Úgy érzem néha mintha vonzana valami mintha meglenne az erőm ahoz hogy boszorkány máglyát hajtsak végre és átkokat szórjak. Olyan mintha velem lennének a szellemek és erőt adnának nekem.

Biztos sokan hülyének néztek a kérdés matt de kérlek titeket csak értelmes válaszokat írjatok.

16L

2021. júl. 28. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De miért pont átkokat meg egyéb rossz dolgot akarsz? Miért nem lennél inkább jó? :D
2021. júl. 28. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ hogy értelmezed a boszorkányságot, ha gyógyszert szedsz és nem imát a betegségedre már akkor is rossz gonosz boszorkánymágiát használtál.
2021. júl. 28. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

"mintha meglenne az erőm ahoz hogy boszorkány máglyát hajtsak végre"

Csak nehogy mágiára vessenek miatta. xD

"és átkokat szórjak"

Ezt nem tenném a helyedben, mivel az átok, ami benned születik, olyan program, ami a te tudatalattidra hat, és leginkább a te életedben lesz negatív következménye, túl azon, hogy milyen karmát teremtesz magadnak azzal a szándékkal, hogy másnak ártani akarsz.

2021. júl. 28. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

"egyedül vagyok itthon akkor a csendben hallok egyfajta fura hangokat"

Ennek a betegségnek van egy neve csak most nem jut eszembe.

2021. júl. 28. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Ez az átok szórás hogy megy? Mész a mezőn és szórod szét?
2021. júl. 29. 05:28
 16/17 anonim ***** válasza:
15 dehogy. Eljössz Tatabányára, felmégy a mésztelepre, vagy a hatosra és a romák közt gyakorolhatsz.
2021. júl. 29. 08:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért néznek hülyének, mert hülyeségeket írsz.

A boszorkányság nem valami emberrel született misztikus képesség, hanem egy gyakorlat amit elsajátíthat minden olyan ember, akit érdekel ez a téma.

Szóval ha érdekel járj utána. De ezt az "ilyen meg olyan képességeim vannak, meg fura dolgokat látok, hallok" hanyagoljuk mert ezt egy rendes boszorkány sem veszi komolyan.

2021. júl. 29. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!