Ne azt mantrázd, hogy ne. Hanem azt hogy egészséges vagyok.
2021. júl. 25. 13:46
2/11 Grimfox válasza:
Ha a tünetek jelentkeznek, az azt jelenti, hogy a vírus már bejutott a szervezetedbe, és megfertőzte a sejtjeidet, azaz már beteg vagy. Már csak a gyógyulást gyorsíthatod. Bár ez nem egészen mantrázás, ez önszuggesztió. A mantra egy vallási célú szöveg, vagy egy szentnek, erőt hordozó hangnak, hangpárnak vagy szónak az ismételgetése.
2021. júl. 25. 14:34
3/11 anonim válasza:
Mantra helyett vegyél 100% kakukfű kivonatot a dm-ben. 4-5 csepp bő vízzel belsőleg napi 3x, és nem leszel beteg.
2021. júl. 25. 14:36
4/11 anonim válasza:
Vagy a kettőt együtt csináld:)
2021. júl. 25. 14:37
5/11 Tudi333 válasza:
Nekem ilyen már sokszor volt, aztán mégsem volt semmi nagyobb bajom, ahogy jött el is múlt, minden komolyabb tünet nélkül!
Inkább azt "mantrázd", hogy egészség, minthogy azt, hogy ne legyek beteg! Valamint, ha kicsit megfáztál vagy még kicsit rosszabb is lesz, túleled, elmúlik, rá se ránts!
2021. júl. 25. 14:47
6/11 Grimfox válasza:
Mondjuk a nyári melegben nem annyira élvezetes a dolog, de ilyenkor kell hársvirág, vagy bodzavirág teát inni. Vagy a kettő egyenlő arányú keverékét. Náthás, és enyhéb influenzás megbetegedések esetén maximum a gyömbértea übereli ezeket. A hátulütője ezeknek, hogy erősen izzasztanak. Viszont egy tényleges náthát is napokkal lerövidítenek.
2021. júl. 25. 15:15
7/11 anonim válasza:
Természetesen segíteni fog a mantra.
Hiszen ezzel a módszerrel lúdtalpat, vakságot, és maláriát is lehet gyógyítani.
2021. júl. 25. 16:54
8/11 anonim válasza:
7
tudom, hogy szarkazmus, de nem is mondtál hülyeséget :)
2021. júl. 25. 16:59
9/11 anonim válasza:
ilyen az idő, front vagy allergia lehet inkább :D
2021. júl. 25. 18:52
10/11 anonim válasza:
grimfox jól írta a teákat. én zsályateazok s nem a filtereseket választom.
sztem túlzásba vihetted a mantrazast. én is s kis mandulagyuszim van. pihenek rendesen s teázok plusdz tirokfertőtlenítő. voltam dokinál. te is előbb menj dokihoz, teázz, fájdalomcsillapítózz,gyógyulj, pihenj. aztán keveset fokozatosan csinálj mindent a mantrázással kapcsolatosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!