Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már "alfa flashetek? "

Volt már "alfa flashetek? "

Figyelt kérdés

A nevét én találtam ki, most voltam gólyatáborban, ahol rengeteget buliztunk, de annál kevesebbet aludtunk. buszon, vonaton utazva viszont két haverommal átéltük az alfa flasht, és nagyon bejött.

rohadt álmosan ahogy már csuktuk be a szemünket rövid idő alatt ébren álmodtunk, és a becsukott szemünk volt a paraván, és tudatosan éltük át az álmainkat.

magyarázat szerintem: rengeteg minden történt velünk, de az alvásunk csekély volt, és amint becsuktuk a szemünket, lementünk alfába, és jöhetett a tudatos álmodás.

hihetetlen jó, ha egyszer átéled, ak mindig vágysz vissza erre az állapotra, csak kicsit nehéz előteremteni a feltételeit.

2010. aug. 27. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
most őszintén, mit szívtatok?:D
2010. aug. 27. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már párszor tudatos álmom, olyan mint a mátrix. :D Általában úgy a legegyszerűbb előhozni, hogy reggel felkelsz, bóklászol egy kicsit és visszaalszol.
2010. aug. 27. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
ak nem is ittunk és szívtunk semmit, csak a két haverom volt kicsit másnapos :D
2010. aug. 28. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, eleg ritkan de akkor mindig bejon! Elalvas elott szokott megtortenni leggyakrabban.Mikor fontos kerdesre keresek megoldast, csak arra koncentralok es ra nem sok idore (max 2nap)mar jon is az a bizonyos flash! termeszetesen nagyon kell koncentralnod a megvalaszolando kerdesre, sajnos a valasz nem minden esetben a neked megfelelo, de el kell fogadni!! Jotanacskent meg annyit, hogy elalvas elott kapcsold ki agyad, ne rohangaljanak a gondolataid, es engedd hogy szabadon aramoljanak hozzad az informaciok, sokmindenre valaszt kapsz! Esetleg e kepesseged fejlesztesere kezdetben probald meg a "poharviz tehnikat".Nekem mukodott!
2010. szept. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!