Ha Isten teremtette a világot akkor miért a dinoszaruszokat teremtette elöször?Mi volt vele a célja?
Kérdező, javaslom, olvass utána, hogyan számolják az évmilliókat, és rájössz, hogy meglehetősen gyenge lábakon áll az egész számítás. Ha gondolod, vitatkozhatsz keresztény tudósokkal is, akik másképp számítják a föld korát, tudományos alapon, és nekik párezer év jön ki.
Figyelmedbe ajánlom ezt a cikket, ami jól mutatja, hogy a tényeket sem tolerálja a mai "tudomány", ha az nem illeszkedik az elképzelésébe:
Ha el akarsz mélyedni jobban a témában, ezt a cikket is ajánlom:
Én sokáig azt hittem a Biblia a zsidóság és a felsőhatalom (pénzhatalmi világelit) alkotása, ami azért van hogy a Keresztények más vallásokkal szemben védekezésképtelen legyen. Például:
Megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel.
Más vallások:
Vegyél el mindent mástól Allah nevében és élvezd azt amit ebből megteremthetsz magadnak. Allah az első és az igaz.
Mindössze azért, hogy az Európai fehérember amiből így is baromi kevés van, és kihalóban eltünjenek és olyan világelitbe tartozó családok maradjanak csak fehérek akik például a Rotchildék.
Aztán megmutatta nekem a barátom a Bibliát, feltettem neki kérdéseket amik mindig foglalkoztattak és beszéltünk a föld koráról ami kb 6000 éves, megmutatva például a természetesen kialalított csepköveket amikre a tudomány azt mondja évmilliók kellettek a kialakulásukhoz, közben meg egy amerikai pár csinált egy saját csepkőbarlangot kb 50 év alatt. A Bibliának van igaza nem a tudománynak. A tudomány azért van hogy elkülönítsenek téged Istentől.
Nem őket teremtette először. Még ezen a bolygón is csak a sokadikok voltak a dinók.
Me a fizikai síkban gondolkozz, mert így sose kerülsz közel istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!