YouTube-on milyen jó dokumentum filmek vannak, amik kicsit ilyen ezósok, de nem elszálltak?
Figyelt kérdés
Akár lehet ufós, túlvilágos, bármilyen. Nem nagyon hiszek ezekben, de semmit nem zárok ki, néha szeretek ilyeneket nézegetni, és most lenne rá időm, köszi a segítséget2021. júl. 14. 14:19
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, de úgy értem, hogy nem elszállt, hogy azért ne ilyen durva hülyeség legyen, hogy lapos a föld, meg hableányok léteznek, hanem valami normálisabb, mondjuk Deniken szintű
2021. júl. 14. 14:20
2/7 anonim válasza:
Nem éppen azok a témák, amiket keresel, de a
random és a Wun Wun
csatornát tudom ajánlani
3/7 anonim válasza:
"Mi a csudát tudunk a világról" youtubeon ingyenesen nézhető
5/7 anonim válasza:
Tudsz angolul annyira, hogy megértesz angol nyelvű videókat?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok annyira angolul sajnos.
Dominiont nem bírtam végignézni, félig láttam régebben, de asszem túl sok volt nekem, egyébként már vegán vagyok 3 éve szóval nem kell meggyőzni, de köszi egyébként.
Most kezdtem nézni amit a 3-as ajánlott, köszi!
Ha van még ötlet, jöhet
2021. júl. 14. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!