Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érdekel a szellemes,...

Miért érdekel a szellemes, UFO-s téma ennyire?

Figyelt kérdés
Szeretek ilyen podcasteket, beszélgetéseket hallgatni erről a témáról, meg TV-s felvételeket.
2021. júl. 12. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mást a vámpírok, a dinoszauruszok, a jeti, a medvedisznóember érdekli, téged meg az UFO téma. Nincs ebben semmi rejtély.
2021. júl. 12. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenkit más érdekel. Engem a természetfeletti dolgok közül az UFO-k,szellemek, vámpírok, meg a tündérek és unikornisok hidegen hagynak, de a vérfarkas téma mondjuk eléggé vonz. Rengeteg filmet nézek ilyen témában, olvasgatok róla stb.. Téged pedig lehet pont az hagy hidegen, amit én szeretek.

Viszont ezzel semmi baj nincs, az a jó ha az emberek nem egyformák

2021. júl. 12. 16:08
 3/6 SZücsöm ***** válasza:

2 Szerintem ez amit te leírtál 1 másfajta érdeklődés. Te amikor a vérfarkasos filmek után érdeklődsz csak film fajta iránt érdeklődsz. Valamiért szereted a hasonló filmeket (esetleg játékokat stb).

A kérdező viszont mivel podcasteket beszélgetéseket stb. is hallgat ezért nála inkább a rejtély ami számít és míg a szellemeknél és az ufok-nál földönkívülieknél még átélhető a rejtély érzete mert akár még el is lehet képzelni a létüket.

Addig ez a vámpírokra,vérfarkasokra már nem igaz. Hisz tudjuk hogy az eredet történetük 100%-osan kitaláció.

2021. júl. 12. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:
bár már mostanában az UFOk-kkal nem szoktam foglalkozni annyira
2021. júl. 12. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagy különbség hogy ufo-k (repkedő tárgyak) tényleg léteznek.

De a szkeptikuskák még mindig úgy tesznek mintha valami kizalált dolog lenne.

Szánalmas.

2021. júl. 13. 16:16
 6/6 SZücsöm ***** válasza:

5 Az ufok nál nem az adja a rejtély érzetét hogy talán léteznek ismeretlen eredetű"(repkedő tárgyak)". Hanem az hogy TALÁN valóban földönkívüli eredetű tárgy is lehet közöttük(és nem meteorra stb-re gondolok).

De ezt egyesek valamiért nem akarják megérteni.

Szomorú.

2021. júl. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!