Mágia vs Technológia? Egy háborúban melyiket választanátok és miért?
Látom sok volt a gomba.
Ha létezik mágia, akkor a technológia azt is kihasználja. Ez nem jutott eszedbe?
Azt a részt kihagytad, hogyha lehetne használni rendesen a mágiát akkor melyiket. Mert így nyilván a tech...
(csak azért se az t nyomtam :) )
Amúgy a kettőt párhuzamosan lenne, igazán hatékony.
Hasonlóan a Star Warshoz, csak a jedik is fellenének buffolva cyber vérttel, könnyítve a mozgást. vagy a tech mellé buff mágiák alkalmazása. gyorsítás; erősítés; heal...
Nem tudom, de csak valami fantasy képpen tudom elképzelni.
nekem egy álom válna valóra ha filmben, könyvben, játékban megjelenne a mecha és a mágia ötvözete...
Egyértelműen mágia. Techoblógiának semmi esélye. Akármilaen szinten is van a technológia, mágiával megállítod a menetét. Pl a mostani technolgóa. Megállítom az elektronok áramlását és már is nem működik semmi se.
De elég lenne technológiét irányító egyénnek az elméjét megzavarni. Pl elvenni a látásukat, emlékezőképességüket, és már is nem csinálnak semmit. Vagy megzavarni őket, vagy bad trippet adni nekik, vagy arra manipulálni őket, hogy a saját társát támadja.
Aki a technokógiára szavaz, nem ismeri a mágiát. Pedig én ismerek olyan technológiát is, hogy csuhaj. Elmeolvasó, jövőt érzékelő, végtelen sebességgel dolgozó, rezgést felbontó technológiát is. De így is... a mágia egyszerűen mindenre képes amire a technológia, csak jobban.
8 köszi :@
7. a könyvekben, és a szerepjátékban gyakran előforduló jelenet, hogy mikor 2 mágus egymásnak feszül az elemi harcban megfeledkeznek pár dologról. s értkezik egy vessző vagy kés... (pl a magusba, poén volt a varázslót hátba késelni)
Nem mondom van igazság alapja mint fentebb említem, 2in1 a tuti, mert a techbe még a kala is beletartozik és abba nincs sok elektronika...
mondjuk a jelen hadierő, nem tom mit kezdnének a gólemekkel vagy a tűz elementálokkal és egy csapat (4) mágus ellen de ha már mágia akkor mehet a sci-fi tech is, s az már azért odacsap.
(de lehet, hogy egy magasszintű nekromata is elég)
Az biztos hogy a mágia használó, nem Isten, nem halhatatlan és nem sebezhetetlen, vagyis halandó s neki is vannak korlátjai.
A tech meg, nem tökéletes, meghibásodhat, de nem csak és kizárólag az elektronikát takarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!