Segítség ez milyen betegség?
Figyelt kérdés
Láttam tiktokon egy félelmetes videót ami arról szólt hogy megjelenik egy férfi álmodban állítólag tanácsot ad de van akit leszúrt álmába azóta félek hogy megjelenik a lakásunkban és leszúr vagy vlmi van hogy néha mikor valaki a csaladomból akkor félek oda menni behajtani mert félek hogy ott lesz. A másik dolog hogy tudjátok van egy bizonyos 3 szem amit ki lehet nyitni és akkor latni fogjuk az elhunyt lelkeket és félek hogy alvás közben kimyitom véletlenül alig bírok elaludmi mert valaki azt irta hogy úgy lehet kinyitni hogy erősen össze kell szorítani a szemet de én nem szeretném kinyitni nagyon félek ssgitsetek! Ez milyen betegség?2021. jún. 29. 22:41
1/8 Tudi333 válasza:
Ez pszichés! Nem betegség, ez irracionális félelem.
2/8 anonim válasza:
Nem kéne ilyen videókat nézegetni gyerekként
3/8 A kérdező kommentje:
De feldobja a tiktok foryuoba
2021. jún. 29. 23:08
4/8 Grimfox válasza:
A harmadik szemet nem fogod "kinyitni" ha a két szemed becsukod, és összeszorítod. Ha ilyen egyszerű lenne, mindenkinek "nyitva" lenne. A tiktokos videó pedig csak egy creepypaste, aminek pont az a célja, hogy megborzongj. Nincs valóságalapja. Azért pörögsz rá ennyire a dologra, mert eleve rejtett stressztől szenvedsz, és ez a videó, meg ez a dolog a harmadik szemmel tökéletes táptalaj, ahol kiütközhet a rejtett szorongás. A szorongást kell csökkenteni, és akkor megszűnik a félelmed a tiktokos creepypaste-el kapcsolatban, és a harmadik szemmel kapcsolatban is.
5/8 anonim válasza:
Ez paranoia és naivitás. Nem feltétlen kóros.
Én már direkt nem nézek mondjuk ilyesmit, főleg lefekvés előtt, mert tudom, hogy utána ijesztőt álmodok. Pedig egy ideje elmúltam már 18.
Azt tanácsolnám, ha megengeded, hogy keress rá tiktokon, meg neten más jellegű tartalmakra. Valami pozitív táncikálásra, vagy tátogásra, bármire, ami nem ijesztő. Mert a foryou úgy működik, hogy azt hozza neked, amit általában nézel és szeretsz. Ha feldobja a foryou mégis, akkor ugord át. Egy idő után már nem fog ilyesmit feldobni. Néha jót tesz az embernek a változatosság.
A tiktok egyébként egyáltalán nem megbízható forrás, nem érdemes mindent elhinni, amit ott látni.
6/8 anonim válasza:
mi a fene ?
ha figyeled a jeleket akkor nyitva van, en is dumcsizok jó Dahmer barátommal.
8/8 anonim válasza:
küldj lécci egy linket, mert én semmi félelmeteset nem látok a tiktokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!