Tényleg működik a vonzás?
Figyelt kérdés
4-5 éve beszéltem utoljára vele. (egy nagyon régi, gyerek kori barátommal) Sajnos azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Pár hónappal ezelőtt vele álmodtam,pedig eszembe se jutott az utóbbi időben. Tegnap nem tudom miért, vagy hogyan egész nap ő motoszkál a fejemben. Ez miért lehet? Pedig semmi olyan közös ismerőssel nem beszéltem vagy találkoztam volna ezért sem értem. Sajnos ő jelenleg börtön büntetését tölti egy hatalmas hülyeség miatt (nem roma, semmi ilyenről nincs szó én sem vagyok az!! Az apja eléggé befolyásos ember, mégis más hülyeség miatt került oda ahol van🤦♀️). Miért jár az agyam rajta? Talán fel kéne keresnem? Furcsa érzéseim vannak azóta. N282021. jún. 28. 11:52
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan esetek hogy az illető gondolhat rád (telepátia), vagy a tudatalattiból jönnek fel ezek.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, tuti hogy jól esne neki. Talán nem véletlenül jutott eszedbe.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
Nem értem miért van bennem ekkora késztetés, hogy beszelhessek vele. De még nem mertem nem tudom, hogy reagálna.lehet valami baj történt vele?
2021. jún. 28. 16:05
4/4 anonim válasza:
Siman lehet, hogy "csak" annyi baja van, hogy börtönben ül. És kell valaki, akivel őszintén beszélhet. Például te. Keresd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!