A füstölőpálca ami kimondott dolgokra van az mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
Valaki már próbálta a füstölőpálcát ami kimondott problémára van pl szerelem, bevonzást stb. Ha igen
mi a tapasztalata róla. Hatásos?
2021. jún. 18. 18:50
1/9 anonim válasza:
Hatásos persze. Tökéletesen ellátja a feladatát.
Mármint azt, hogy pénzt húzzanak le vele a hiszékeny, buta emberekről.
2/9 anonim válasza:
A 10 forintos füstölőt így lehet eladni 10 ezerért, mert vannak olyan balekok akik elhiszik ezeket az átveréseket.
3/9 anonim válasza:
Igen, próbáltam de csak mert levendula illatú volt, és nem volt drága. Haszna (szerelem, pénz stb.) nem volt. Csak az illat miatt vettem még nem vártam tőle többet.
4/9 anonim válasza:
Ezek nagy része buddhista szertartások kelléke több ezer éves hagyományok alapján. Ha csak meggyújtasz egy füstölőt nagy eséllyel semmilyen hatása nem lesz a hozzá passzoló szertartás, mantra, vallási szöveg nélkül.
7/9 anonim válasza:
Tömjénes,fertőtleníti a lakást .
8/9 anonim válasza:
Na, látom, átkerült Ezotériába a kérdés.
Kár volt rá értelmesen válaszolni, mert itt aztán elszabadulnak a... Hogy is mondjam... Bölcs emberek.
Mondjuk ennyi erővel minden kérdést át lehetne ide pakolni, nehogy már tényszerű válaszokat kapjon a kérdező.
9/9 anonim válasza:
Önmagában nem fogsz vele elérni semmit sem, szertartás kiegészítéseként használhatod. Pl mágiában a levegő elemet képviseli, valamint a célodnak megfelelőt válaszd ki, amit elszeretnél érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!