Láttam a jövőbeli énem, ez lehetséges?
Előre is elnézést kérek, hogyha rossz kategóriába írtam, de ezt a dolgot nem tudom hova tenni.
Másrészt megkérek mindenkit aki válaszol, hogy azt kulturált módon tegye, és csak az válaszoljon aki érdemi választ tud adni, tapasztalt hasonlót vagy jártas a témában.
Az egész ma hajnali órákban kezdődött. Egy szemhunyást sem aludtam éjjel, de nem igazán voltam álmos miatta. 4 órakor fel öltöztem és le vittem sétálni a kiskutyámat. Amikor a park mellett elmentem megláttam hirtelen egy embert. Férfi volt magas, átlagos testalkattal, rövid sötét barna haj, majdnem ugyanolyan öltözetben mint én.
Mintha egy tükör elé álltam volna, amiben pár évvel idősebb vagyok. (Én 16 éves vagyok, az alak kb. 20 körül lehetett max.)
A fejét nem néztem meg annyira, tehát az arcát nem igazán tudtam kivenni, de nagyon furcsa érzésem volt a jelenlétében.
Ő is nézett, és elég lassan ment, talán amikor megláttam meg is állt egy pillanatra.
Akinek volt hasonló tapasztalása, jártas ebben és a hasonló témákban, kérem válaszoljon.
Ez mit jelenthet?
Elég kicsi az esélye,hogy 4-5 év múlva is ugyanazokat a cuccokat hordd,hacsak nem szereted őket annyira,hogy megvárod amíg lefoszlik rólad,ráadásul még növésben vagy..
Szerintem:
1.Hasonlóan gondolkodó,ízlésvilággal rendelkező ténfergőt láttál akivel valszeg jól ki is jönnél ha kívül ennyire hasonlítotok egymásra..
2.Üzenet volt a másik oldaltól magadtól...(ha a felsőbb éned "ébreszteni" akar a spiritualitásra akkor megtalálja a módját)
3.Nem tudom mit jelent nálad a "nagyon furcsa érzés",de lehetséges,hogy azonos lélekcsaládból vagytok.Biztosan hallottál róluk,vagy legalább az iker és duállélek fogalmakról...3-asával vagyunk a legközelebb egymáshoz teremtés szerint...Az ikerlelked pont olyan mint te beleértve az öltözködés,szóhasználat,hanglejtés gondolkodás,fogmosási szokásokat..ez többnyire ellenkező nemű,de megesik,hogy fordítva,inkább melegeknél..
A duál önmagad fordítottja,te is vagy és minden ami nem te de belőled hiányzik...ezt úgy kell elképzelni,hogy bár külsőre nagyon hasonlítotok,PONTOSAN azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik ami belőled hiányzik...egyensúly...a magasabb szférákban mind TE vagy..
Tágabb értelemben pedig a lélekcsalád,azonos pedigré,ez külsőre belsőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!