Kellene egy kis help!?
Szerintem nem kell félned tőle. Ha esetleg előfordulna, akkor próbáld elterelni utána róla a gondolataid és máris jobb lesz. Például olvassál valamit, aminek egyáltalán NINCS köze a félelmedhez, hallgasd meg a kedvenc zenédet vagy kezdj el énekelni, mert az általában nyugtató hatású (habár ez más emberek számára igen zavaró lehet, szóval ezt nem igen ajánlom). Ha nagyon félsz valamitől az is segíthet, ha szembenézel a félelmeddel. Nyugtató olajok vagy ásványok/kristályok is segíthetnek abban, hogy ne félj. Nem garantálom amúgy, hogy ha eddig nem volt nem is lesz. Ezek a ,,rémálmok" akkor alakulnak ki általában, ha valamitől nagyon félsz. Azt ajánlom, hogy NE nézz a az alvásparalízisről videót, mert akkor félni fogsz tőle.
Nekem eddig nem volt alvásparalízisem tudtommal, de sokszor féltem valamitől és az nagyon rossz volt, de rémálmaim is voltak ritkán. Most rendszeresen álmodok, de azok vidámak és viccesek.
Remélem tudtam segíteni!
Nekem kétszer volt, 27 és 29 évesen. Még élek :)
Az első nagyon ijesztő volt de másodjára tudtam már hogy mi ez.
Nekem az első és utolsó démon általi támadásom 20 évesen volt.
Alvásparalízisnek meg sok és hosszú előzménye van. Lehet ellene tenni. Pl ne félj. Csak annyi, hogy nem tudsz mozogni. Aludni próbálj, pihenj, merengj, vagy meditálj, gyakorolj valamit fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!