Miért van az hogy azt álmodom hogy tudatosan álmodom? (lent)
Nehéz kihámozni hogy mire irányul a kérdés pontosan.
Az álmon belül álmodsz?
Segíts nekünk még néhány támponttal kérlek.
Én mentálisan egészséges vagyok, de sokszor van ilyen velem. Általában amolyan bad trip szerü álmok ezek nálam, de amúgy nem tulajdonítok nekik nagyobb figyelmet. Ha legközelebb ilyen lesz, próbálj meg valahogy felülkerekedni rajta (mivel ott nem tudsz emlékezni, próbálj sokat foglalkozni vele nap, mint nap, hogy aztán álmodban is tényleges tudatra ébredj). Már persze ha ez téged zavar. Én mostanság kifejezetten élvezem, ártani meg nem árt, ki tudom magam aludni.
Amúgy az is lehet, hogy túl éberen alszol és egy szinten még tudatodnál vagy, de valódi tudatos álmodáshoz nem. Ha van még más alvászavarod vagy gyakran vagy kialvatlan nappal, érdemes kezdeni vele valamit, de tényleg nem tudom, pontosan mi az a jelenség, amire gondoltál. Én a tapasztalataimból építkeztem, de lehet, hogy abszolút másról van szó. Szóval ne vedd szentírásnak a válaszom:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!