Mit gondoltok az alábbiról? Aki bántó megjegyzést szeretne írni, inkább tartsa magában.
Az Édesapám tragikus hirtelenséggel hunyt el, 52 évesen a koronavírusban. Ez április 3-án történt. Miután megláttam a papíron, hogy pontosan mikor, azóta minden egyes éjszaka pontosan akkor (+-4-5 perc) felébredtem az éjszaka kellős közepén. Ennek most 14-én lett vége, azóta ismét át tudom aludni az éjjeleket. Az apám halála óta nagyon sokat olvastam a földön túli létről, illetve, hogy a halál után 40 napig még a Földön van a lélek. Ha kiszámoljuk pont akkor telik el a 40 nap..
Lehet ebben valami vagy csak a végtelen fájdalom és a képzeletem játszott velem?
Valóban 40 napig van maximum itt a lélek, de nem azért mert döntésre vár!
Halálunk után megnyílik egy fénykapu, amit ha követünk elvisz az 5-dik dimenzióba, ahol mérlegelik az életünket, s a hibáink/tanulságaink tükrében választunk majd új életet ha egyáltalán szükség van rá.
A szellemek viszont 3 okból itt tudnak maradni:
1.Nem meri követni a fényt, nem tudja mi vár rá a fény végén.(40napig hezitálhat, utána már nem)
2.Van aki tudatosan marad, mert meg akarja várni egy szerettét.
3.Van aki nem tudja hogy meghalt. (Igen, napi szinten bejárhat dolgozni, buszozhat stb.)
Kedves Kérdező!
Fogadd részvétemet.
Pszichésen bármi elképzelhető.
Nem kell túlmisztifikálni. A szervezeted, az idegrendszered működése.
A túlvilági üzenetben nem hiszek.
Tapasztalatból hiszek abban, hogy élő emberek között létezik
a "hatodik" érzék, a telepátia kapcsolat. Nem egyszer fordult elő velem,
hogy régen látott barát, rokon teljesen logikátlanul, minden előzmény nélkül eszembe jutott, vajon mi lehet vele: és a következő sarkon összefutottam vel.
De az is tény, hogy egy napon éjjel 2 h-kor felriadtam, konstatáltam, hogy a férjem még nem érkezett meg vidékről. Aztán nagy nehezen visszaaludtam, megbeszéltem magammal, hogy mivel nincs telefonunk, nem tudott értesíteni, lehet, hogy lerobbantak a kocsival, stb. Hajnali 6-kor csöngettek, az ajtóban rendőrök, és közölték, hogy éjjel 2 h-kor itt és itt a férjem halálos autóbalesetet szenvedett.
A másik a nagypapám, aki kórházban volt már egy hónapja. Aggódtunk érte, nagyon. Egy éjszaka azt álmodtam, hogy felbukkan az arca, és azt mondja: "Szervusz, Katinka". Felriadtam. Reggel mondta Édesanyám, hogy nagyapa az éjjel elhunyt.
Hogy miért történnek ezek az események velünk, annak még a tudósok sem bukkantak a nyitjára. Egyszer biztos az is kiderül. De léteznek. Nem mese.
Az eltávozottak így, vagy amúgy, bennünk élnek, míg mi élünk. Sokszor mi, magunk kreálunk teljesen logikus jelenségekhez misztikus körítést. Ezzel vigyázni kell. Az elménk még kifürkészhetetlen. Lehet, hogy ez a jó, és ez a szerencsénk, lehet, hogy ez az védettséget a totális kiszolgáltatottsággal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!