Valaki tud mondani egy biztosan hatékony szellemidéző módszert?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne kérlek segítsetek2021. máj. 13. 22:11
11/14 anonim válasza:
nézz utánna a neten a poharas szellemidéző módszernek s próbáld ki
12/14 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy hagyományos szeánszokat hogy kell tartani. Legjobb 3 másik emberrel csinálni és mindenkinek hinnie kell a szellemekben és abban, hogy ott lesz egy lélek a szeánszon. Egy embernek kell lennie a médiumnak aki megszólítja a lelket, aki kérdéseket tesz fel. A szeánszot bárhol lehet tartani, nem feltétlenül egy olyan helyen ahol kísért valaki, de a legjobb egy kör alakú asztal köré ülve, fél homályban, gyertyákat gyújtva az asztalon, esetleg az elhunyt fényképét vagy hozzá tartozó tárgyat az asztalon tartani. Fontos, hogy a résztvevők egymás kezét fogják és mindenki a szeánszra koncentrál. Előre legyenek meg a kérdések, a kommunikációhoz javaslom, hogy használj Ouija táblát és a legjobb lesz igen/nem kérdéseket feltenni. A szeánsz elején a médium hívja az elhunytat addig amíg az nem ad jelet magáról valamilyen formában, majd jönnek a kérdések. Mint előttem írtak, sajnos előfordulhat, hogy démont idézel meg, ebben az esetben azonnal hagyd abba a szeánszot (a démoni jelenlét jele amikor ijesztő dolgok történnek, pislákol a gyertya fénye stb). Remélem tudtam segíteni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk békén a halottakat. Jobb a békesség.
14/14 anonim válasza:
A Tudatlanság szellem sajnos már sok helyütt jelen van. Idézni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!