A lélek mikor születik meg?
Lélek csak egy van az Istené!
Nekünk csak szellemünk van.
Egy 3 tagú amerikai csapat 40 évvel ezelőtt több mint 100 alkalommal médiumi üléseken csatornázott egy fejlettebb szellemi lényt, aki Ré-nek nevezte magát, és saját elmondása szerint több mint egymillió évvel ezelőtt volt azon a szellemi-fizika szinten, ahol jelenleg mi vagyunk.
Több mint 300 000 szónyi információt sikerült összegyűjteni a világegyetem keletkezéséről, tulajdonságairól, törvényeiről, a tudatról a testről, és a lélekről, a fejlődési utakról, a bolygó múltjáról, népeiről, egy-egy vallásról.
Ezt ingyenesen könyvekben tették közzé, csaknem minden nyelvre lefordítva.
Ré szerint a lélek az ember alatti szinten jelenik meg, a fejlett növényi, állati, és nagyon nagyon ritkán a kristályi tudatosságban, de csak az emberi szinten lesz tudatossága.
Érdemes elolvasni egyszer, mert nagyon hitelesnek tűnik.
Írj már érdekességeket az könyvben olvasottakról.
Pontokra szedve.
Utálok olvasni de röviden összeszedett összefoglalókat szívesen elolvasok, avgy akár ismersz audiovizuális tartalmat a Ré -vel kapcsolatos dolgokról?
5
Igazán nem szeretném hitelteleníteni az esetlegesen valós infókat, de bennem a 4. könyv elolvasása után komoly kétségek merültek fel. Egyszerűen rossz hatással volt rám. Utána kellett olvasnom kik voltak az alkotói a szövegnek, mi történt velük.
Itt a sztori.
Bocs a hívőktől meg a hinni akaróktól, de nekem azok után, hogy megőrült az egyik tag, meg végig LSD-ztek, meg ki tudja még mik, szal nem egészséges emberi kapcsolatok, pszichológiai problémák tetézték az egészet, és Don Elkins öngyilkosságában kulminálódott, hát, bocs, inkább nem hiszem el. Ennél hitelesebb, összeszedettebb, egyszerűbb tanításokkal már találkoztam, úgyhogy részemről Ré ejtve.
Nem beszélve arról, hogy "Ré" is a Vénuszon dekkol, mint egy másik médium pali, bizonyos Tom Kenyon Hathor nevű lényei.
És ezek nem ugyanazok az eredettörténetük szerint.
És sosem hallottak egyik a másikról.
Pedig szomszédok elvileg!
Aztán ott végleg kiborult a bili Kenyonnál is, hogy a 2004-es szökőárt+földrengést úgy adta elő egy hónappal később, hogy ja igen szóltak róla hogy lesz a vénusziak, csak én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem adtam közre! Úgyhogy nesztek itt a figyelmeztetés egy hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!