Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyen fura mostanában...

Miért ilyen fura mostanában szinte minden és mindenki?

Figyelt kérdés
Szinte más madárfajokat látok, olyan bogarakat amiket még soha eddig, de az emberek is furák, mindenhol azt látom, hogy ki oltott meg ki oltatlan online, élőbe meg pont az ellenkezője, szinte bármit mondok egyetértenek, csak nekem fura ez?
2021. máj. 5. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is újfajta madarakat látok, de ez nem feltétlenül jó jel, mert pl. szüleim kertjében igaz, hogy mostanában rengeteg a tengelic, de cserébe veréb már csak elvétve jön, pedig kiskoromban meg sem tudtuk őket számolni.
2021. máj. 5. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Olvastam is valami cikket telefonon, hogy tán a veréb meg a rigó késik vagy nem jön, bár nem tudom mennyire igaz, de tény hogy olyanokat látok amit még soha.
2021. máj. 5. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én méheket,hangyákat nem látok jó ideje,viszont rózsaszín galambokat egyre többet,ami kikészít,mert utálom ezt a színt...és fehéret is,tegnap pl megcsodáltam egy világosbarnát majdnem fekete szárnyakkal azis érdekes volt..
2021. máj. 5. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Nincsenek új fajok, csak eddig nem figyelted. Rigó, veréb, seregély, tengelic, gerle, szarka stb eddig is voltak...
2021. máj. 6. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
5G beütött
2021. máj. 6. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

a korona vírus miatt sokkal kevesebbet vannak az emberek s te is a természetben, kint stb.

ha kimész a figyelmed arra terelődik már amit eddig nem is figyeltél. azért mert másra koncentráltál. az állatok is jobban kimerészkednek mert alig látnak már embert.

amikor a korona vírus eleje volt akkor is bemondták h bizonyos orszagokban ahol közel van a természet s sokszor adtakenni az állatoknak, azok jobbantömörültek az utcan mert varták h az emberek megetessék őket - pl. majmok.

de az embertávolságot tartó állatok is megfigyelhették h alig vanember s így kimerészkedtek.

ennyi az egész....sztem nem ebbe a kategóriában kellene keresned a választ, valamint neked is lehetne eszed v legalább a híreket nézni.

2021. máj. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!