Van olyan aki tud telekinézisezni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek olyan aki tud telekinézisezni?
Csak azért mert én elkezdtem megtanulni és aki ügyesebb tudna nekem segíteni(szerintem). Én eddig a papírpörgetést tudom de az 3 méter távolságból is+ bármilyen másik papírt meg tudok mozdítani. Ez jó eddig?
Igazából azt mondják hogy a megtanulása kb 2 hét, hát nekem ehhez képest 1 nap volt. Tudtok segíteni hogy további "trükköket" hogyan tudnék megtanulni?
Ui.: Ha valaki nem tud koncentrálni olyan könnyen annak lehet hogy most adok egy kis segítséget. Én úgy "tanultam" meg koncentrálni hogy az egyik vagy mind a 2 combját "megfeszíti" és azt mondogatja lassan magába hogy: a papír forog. Vagyhát nekem ez müködik. Amíg ezt csinálod arra koncentrálj hogy szörytsf a lábad és a papírt nézd minthe a ránézéssel/gondolással elégethetnéd.
Várom a válaszokat
Szia
En nagyon meg szeretném tanulni!!! Honnan tanultad meg?
Szia
Persze, segítek. A papírforgatással nekem először az volt a baj hogy nem tudtam kizárni a külvilágot és koncentrálni. De fent leírtakkal már megy. És koncentrálsz mondjuk mindenkinek máshogy müködik de pl.: mondod magadba hogy a papír forog, vagy elképzeled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!