Megynitottam volna a szivcsakramat?
9, a kérdező kérdezte, hogy én voltam e az, aki írta egyszer, hogy foglalkozott könyvekkel. Válaszoltam, hogy igen, én voltam. Amit írtál, abszolút nem kapcsolódik sem az ő kérdéséhez, sem ahhoz, amit én válaszoltam rá.
Kérdező, olyat nem, ami a különböző vallásokról részletesen ír. Olyan könyvet érdemes keresni, ami egy vallást részletez. Minden olyan vallásról, ami érdekel, külön-külön. A gyűjtemény jellegű könyvek kevéssé igényesek, és részletesek. A mostani piacot nem ismerem, mert már nem könyvesboltban dolgozok. De ha tudod mely vallások érdekelnek, akkor lehet hogy tudok könyvet ajánlani a témában.
Áhh, így viszont tényleg inkább gyűjtemény kell, nem amit javasoltam.
Hahn István-Istenek és népek (ha meg tudod szerezni...antikváriumban, antikvár oldalakon próbálkozz)
Egy kis ebook, jó kalózkodást:
Az első szerintem jobb, de amíg be tudod szerezni(már ha be lehet szerezni), addig a link alatt szereplő ebook sem tűnik olyan rossznak.
Sikerült egy blokkot válószínűleg feloldanod a befogadó meridiánon, a test elején a középvonalán.
Amikor a szív nyílik meg, akkor a személyiséged is meg fog változni 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!