A messzi jövőre is hathat a manifesztáció?
Leírom egy lapra úgy, hogy már megtörtént velem az adott dolog. Pl: hálás vagyok, hogy lett két egészséges gyerekem és boldog vagyok a férjemmel.
Persze tudom, hogy nem fog az ölembe hullani minden amit leírok. Sokszor elképzelem a jövőmet és beleélem magam. Nektek sikerült már valamit manifesztálni?
Persze, úgyis akkor fog ez majd a valóságban is manifesztálódni, amikor a sors szerint is eljön számodra a megfelelő idő.
Nekem voltak olyan nagy, sorsfordító események, amelyeket már hónapok, sőt évek óta próbáltam manifesztálni, aztán napokon belül 2 nagy, egymással nem összefüggésben álló esemény is bekövetkezett, néha várni kell, és nem az áhított időben jön el a kívánt esemény, de nyugtasson a tudat, hogy te megtetted a magadét, a többit pedig hagyd az univerzumra, hogy teljesítse neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!