Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A harmadik szemmel pontosan...

A harmadik szemmel pontosan miket lehet észlelni?

Figyelt kérdés
Eléggé érdekel most valamiért ez a dolog gondoltam "megnyitnám" de előbb inkább szeretnék tudni róla sok mindent mert csak annyit tudok róla h lehet vele látni a paranormalis lényeket és jövő képeket. Szóval az érdekelne h mi tortenne ha megnyitnám?

2021. ápr. 9. 12:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: én neked válaszoltam, ahogy az előbb te meg nekem...!
2021. ápr. 10. 14:49
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát Ellege eltértünk a témáról de mind1 és egyébként ha annyira a démonokon múlna az egész akk már rég "kinyitottam" volna ezt a szemet mert most nem hiszem h minden sarokban ott egy demón aki meg akar ölni még minden meg nem csak a démonokról szól az egész hanem gondolom nagyobb az esélye h egy szellemmel találkozok meg ezzel az érzékkel a jövőt is lehet érzékelni még a párhuzamos világokkal lehet kapcsolatba lépni én eddig ennyit tudtam róla de végül "grimfox" nevű felhasználó most meggyőzött h hiba lenne ezt kinyitni mert akk elviselhetetlen lenne az életem bár már most is elviselhetetlen és kilátástalan de ez remélem idővel változni fog és ha azt szemet kinyitom akk innet már nincs vissza it szóval hagyom ezt az egészet uyg ahogy van és más után érdeklődők mer hat van egy csomó más érdekes téma is ezen kívül de azét még annyi erdekelne h a szellemekkel ezen kívül más módon is kapcsolatba lehet lépni?
2021. ápr. 10. 15:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát tudom, hogy nekem válaszoltál, az előbb én meg neked. És most is neked.
2021. ápr. 10. 15:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Ouija tábla. Másnéven szellemtábla. Vannak még más praktikák is.
2021. ápr. 10. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!