Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tachyon...

Mi a véleményetek a tachyon Kamráról?

Figyelt kérdés
A Tachyon kamra egy portál. Tachyon energiát szállít és ad át az emberi testnek. A kliens belép a szobába, ami maga a “kamra” mely fejlett, plejádi tachnológiát használva csoportosítja a beágyazott szent geometriát, nemes fémeket és kristályokat a “féreglyuk technológiával”

2021. ápr. 2. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Lehengerlően hangzik....

Főleg hogy még e plejádi is benne van.

A féreglyuk technológia meg ha a tortán.

2021. ápr. 2. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
A Wilhelm Reich féle "orgonakkumulátor" newage marketing bullshitszöveggenerátorral felturbózott változata.
2021. ápr. 2. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha erre gondoltál, szerintem hatalmas átverés. [link]
2021. ápr. 2. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek pár embert aki meggazdagodott ilyen és ehhez hasonló csoda szerkezetekből, szuper önfejlesztő tanfolyamokból, "szakrális" szertartásokból. Hiszékeny emberek akiket át lehet vágni, mindig voltak és mindig lesznek.
2021. ápr. 2. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Én is tanulmányoztam a pelidiktiánus-elméletet, de az én véleményem, hogy ez a kamra, csak akkor működhet, ha van megfelelő tripolizációja.
2021. ápr. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!