Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen színben a legjobb aludni?

Milyen színben a legjobb aludni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

RGB led szalaggal van kitéve a szobám. Milyen színt kéne kapcsolnom a nyugodt mély alváshoz?

Ilyen színek vannak rajta: levendula lila, világos lila, smaragd zöld, türkizkék, sárga, világoskék, kék, piros és zöld.

Köszönöm előre is.

2021. márc. 31. 23:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Kikapcsolt. Az ember nehezebben alszik mikor világos van.
2021. márc. 31. 23:34
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Aludni sötétben lehet a legjobban.
2021. ápr. 1. 00:23
 3/16 KmsRys válasza:
15%

"Aludni sötétben lehet a legjobban."

Bocsi, de ezt én megcáfolom! Én simán elalszok, ha fel van kapcsolva a csillár, mert ugye az erős fény miatt nem tudom nyitva tartani a szemem, viszont ha lekapcsolom, akkor meg nem tudom sokáig csukva tartani, így nem alszok el. Engem is zavar, hogy egész éjszaka égetem a csillárt, de ez van.

Egyébként meg szerintem a fehér fény a legjobb, az említett csillárban fehér, hideg fényű LED-es villanykörte van.

2021. ápr. 1. 00:30
 4/16 anonim válasza:
34%

Ne általánosítsatok emberek...

az oké, hogy ti sötétben alszotok de jó páran vagyunk akik nem és nem tőletek kérdezte akik sötétben alszotok...

-Kikapcsolt. Az ember nehezebben alszik mikor világos van.

nem igaz, pont hogy fényekkel alszok mint a bunda!

-Aludni sötétben lehet a legjobban.

neked és nem mindenkinek..

Kérdező szerintem levendula lila, türkizkék vagy halvány rózsaszín ha van ilyen kombó :)(pinterestes videókon láttam trükköket hozzá.

Amúgy én is akarok ilyen szalagot.frankón nézhet ki.

2021. ápr. 1. 02:49
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Kék
2021. ápr. 1. 05:12
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
De jól nézhet ki a szobád, muti má?
2021. ápr. 1. 05:13
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

Kék biztos nem. Az pont az ellenkező hatást váltja ki.

Sötétben a legjobb aludni, a melatonin miatt. Ha nem termelődik, nincs pihentető, mély alvás:

" A fény azonban a retinohypothalamicus pályán keresztül gátolja a melatonintermelés cirkadián triggerét. Figyelembe véve, hogy a keringésben lévő melatonin visszahat a cirkadián pacemakerre, annak „éjszakai szignálját” erősítve, elmondható, hogy a külső fényviszonyok és a belső cirkadián fázis szinkronizálása a melatonin segítségével történik. "

2021. ápr. 1. 07:31
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Semijenszinűt
2021. ápr. 1. 07:33
 9/16 anonim ***** válasza:
8%
"Vörös színt. A vörös szín nyugtatja. "
2021. ápr. 1. 07:42
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja a vörösfekete
2021. ápr. 1. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!