Miért nem tudok tudatosan álmodni?
Sosem próbáltam még, de nem ez a lényeg :D
Évente 1-2x előfordul, hogy álmomban rájövök, hogy álmodok, de eddig ez akárhányszor történt, semmit nem tudtam csinálni.
Olvastam, hogy ha felmerül egy ilyen elképzelés, hogy vajon álmodom-e, akkor valami realitást kell keresnem, például megszámolni az ujjaimat. Miután rájöttem, hogy álmodok, kíváncsiságból megszámoltam, és nem volt sem több, sem kevesebb.
Mindenesetre arra nem jöttem rá, hogy ha rájövök, hogy álmodok, és elképzelek valamit, az miért nem történik meg az álmomban.
Szerintetek?
Most már érdekel annyira a dolog, hogy tudatosabban próbálkozzak vele :D
Leszögezem azok számára, akik értetlenkednek a kategóriaválasztáson: NEM én tettem ebbe a kategóriába, hanem az egyik "kedves" válaszoló jelentette, és a moderátorok tették át ide.
Én is tisztában vagyok vele, hogy semmi köze a témához, lépjünk túl rajta. Ennyi boldogsága legyen annak, amelyik jelentette.
12 ne legyél rosszindulatú.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=tudatos&kat..
Innen megértheted, miért ide került. Nincs ez rossz helyen, semmi "tudománytalannal" nem lesz összemosva.
#13: nem akarom megérteni, hogy miért oda került, mert az élet sem úgy működik, hogy ha mindenki a piros dobozba dobja a zöld kockát, akkor onnantól a többinek is oda kell tenni. Nem, mert a piros dobozba a piros kocka való, a zöld dobozba, a zöld.
Ahogy a tudatos álmodással kapcsolatos téma sem ezotéria, mert semmi köze nincs hozzá.
Szia! Ez valóban tudományosan igazolt. Én gyerekkorom óta írom az álmaimat. Most voltam tudatos álom tréningen. Ma lesz egy ingyenes előadás a Facebookon 19.30 és visszanézhető...limk: [link] és a csoport: [link]
ha gondolod nézz bele. Most a hétvégén vasárnap pedig 1 napos tréning is lesz online. Én voltam, ajánlani tudom, ha tényleg szeretnéd megtanulni hogy kell...Szia!
#15: de miért ennyire felületesek az emberek? :(((( Nem szeretném megtanulni, hogyan kell. Egy kérdésre vártam a választ, hátha valakivel előfordult már, és tud érdemben reagálni PONTOSAN arra, amit kérdeztem, de mindenki félrebeszél olyanokat, amik egyáltalán nem érdekeltek.
Az érdekelt, hogy ha véletlenül észreveszem, hogy tudatosan álmodok, akkor miért nem az történik, amit akkor, ha egyszer tudom, hogy álmodom. Ennyi volt a felvetett probléma, nem akarok megtanulni tudatosan álmodni, mert nincs hozzá türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!