Hogy kell ki nyitni a 3.dik szemet?
Figyelt kérdés
Mennyire biztonságos és lehetséges-e?2021. márc. 25. 14:29
11/19 anonim válasza:
Lehetséges, az ilyenekkel az a baj, hogy az emberek filmes misztikára vannak behuzalozva és azt akarják elérni ami egy filmbe van, nem azt amit lehet.
12/19 anonim válasza:
7. Ne misztifikáld túl, általában a 3. szemet a tobozmirigyre értik, bár tény hogy suliba nem ezt a részét tanítják, de nem teljesen elvetendő a téma, már ha nem valami unikornissá próbálsz változni vele, mert akkor inkább hanyagold ><
13/19 anonim válasza:
9
Honnan lehet tudni kinek milyen idős a lelke vagy ezt hogy értetted?(ez lehet csak nekem okoz problémát)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Nem filmből tudok a 3dik szemről hanem egy barátom anyukájáról aki ilyen ezoterikus dolgokal foglalkozik. Nem nem szeretnék unikornis lenni xDD
2021. márc. 26. 07:44
15/19 anonim válasza:
A második orr felett, közvetlen a 3. és 4. fül között.
16/19 anonim válasza:
Nagyon sok időbe telik amíg ki tudod nyitni. Az is lehet hogy nem sikerül. De amúgy biztonságos, semmi bajod nem származik belőle, csak hozzá kell szoknod majd, ami nagyon nehéz lesz, hogy olyanokat fogsz látni tapasztalni, amit eddig az életed során nem.
17/19 anonim válasza:
Jó, de hogyan kell kinyitni? Most már engem is érdekel.
18/19 anonim válasza:
Nyílj ki te, harmadik szem, én mondom neked!
Csak vicc volt na... Először is tisztában kéne legyél hogy mi az a 3.szem. Azután sok akaraterő, koncentrálás kell, hogy igenis akarod. De hinned is kell benne. Tudnod kell, hogy mit fogsz látni majd ha kinyílik, erre kell mindig koncentrálj, akard. Hidd, hogy meg van ez a látás képességed, csak "bezárult", ezért mindenáron ki akarod nyitni, erre törekedj. Nem egyik napról a másikra megy a dolog.
Én is így olvastam ezelőtt nemtudommikor, egy oldalon. Ott így volt leírva.
19/19 anonim válasza:
Ezzel az a gond hogy sokaknak kettő így is nyitva van, de csak néznek és nem látnak a szemüktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!