Ismerni olyan embert, aki állandóan konfliktusokba keveredik?
Figyelt kérdés
Milyen típusú ember lehet, mi lehet ennek az oka.
Nem egy izgága egyébként, nem kötözködő.
2010. aug. 19. 18:26
1/7 anonim válasza:
Vannak iylen veszélymágnes embereket,akik még a mellettük állókra is bajt hoznak.Olyan a kisugárzásuk,hogy mindenki beléjük köt és hozzák a balszerencsét magukkal.Ismerek ilyeneket.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen. És egyébként jó emberek? Vagy mi ez? Van valami magyarázat, már valami érthető, vagy elfogadható. Igen, azt hiszem az is helytálló, hogy a vele lévőkkel is "történik" valami, ha nem is olyan gyakori.
2010. aug. 19. 18:44
3/7 A kérdező kommentje:
A másik jellemző, hogy vele mindig történik valami. (biztos, hogy igaz, nem lódítós)
2010. aug. 19. 18:45
4/7 anonim válasza:
kérdező
kicsit bővebben kifejtenéd..
5/7 anonim válasza:
Szerintem annyi a gond,hogy az ilyen emberek 4 fal közt nőttek fel,nem tanultak meg eléggé vielkedni,konfliktust kezelni,keveset láttak a világból így nem tudnak reagálni,ha baj van és észre sem veszik magukat,pedig a mai világban jobba ha megtanulsz a hátad mögé látni és kezelni a helyzeteket,mert sok a sz@rházi.De az ilyen embereket ez nem érdekli...
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A 0% kérdése nagyon jó! Ügyes! lehet, hogy meg is van a válasz kérdése nyomán.
A 64% nem nagyon értem..de az igaz, hogy el volt zárva a világtól, nem engedték sehova. De kit mi nem érdekel, azt nem értem.
Szóval, hogy milyen esetek.
Kapcsolati nehézségek. A felületesek jók, ha valaki közeledni akar, akkor több jogot akar formálni sok mindenre. Azt már nem tűri. Itt jöttem rá, az intim zónája 6 km. !!! Ez lesz az.
Persze, ez sem magyarázza a többit.
Anyagi veszteségek. Kihasználtság. Erőszakos eseményekben áldozatkénti szerep.
?
2010. aug. 20. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!