Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismerni olyan embert, aki...

Ismerni olyan embert, aki állandóan konfliktusokba keveredik?

Figyelt kérdés

Milyen típusú ember lehet, mi lehet ennek az oka.

Nem egy izgága egyébként, nem kötözködő.

2010. aug. 19. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak iylen veszélymágnes embereket,akik még a mellettük állókra is bajt hoznak.Olyan a kisugárzásuk,hogy mindenki beléjük köt és hozzák a balszerencsét magukkal.Ismerek ilyeneket.
2010. aug. 19. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. És egyébként jó emberek? Vagy mi ez? Van valami magyarázat, már valami érthető, vagy elfogadható. Igen, azt hiszem az is helytálló, hogy a vele lévőkkel is "történik" valami, ha nem is olyan gyakori.
2010. aug. 19. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
A másik jellemző, hogy vele mindig történik valami. (biztos, hogy igaz, nem lódítós)
2010. aug. 19. 18:45
 4/7 anonim válasza:

kérdező

kicsit bővebben kifejtenéd..

2010. aug. 19. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi a gond,hogy az ilyen emberek 4 fal közt nőttek fel,nem tanultak meg eléggé vielkedni,konfliktust kezelni,keveset láttak a világból így nem tudnak reagálni,ha baj van és észre sem veszik magukat,pedig a mai világban jobba ha megtanulsz a hátad mögé látni és kezelni a helyzeteket,mert sok a sz@rházi.De az ilyen embereket ez nem érdekli...
2010. aug. 20. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja,első voltam.
2010. aug. 20. 06:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A 0% kérdése nagyon jó! Ügyes! lehet, hogy meg is van a válasz kérdése nyomán.

A 64% nem nagyon értem..de az igaz, hogy el volt zárva a világtól, nem engedték sehova. De kit mi nem érdekel, azt nem értem.

Szóval, hogy milyen esetek.

Kapcsolati nehézségek. A felületesek jók, ha valaki közeledni akar, akkor több jogot akar formálni sok mindenre. Azt már nem tűri. Itt jöttem rá, az intim zónája 6 km. !!! Ez lesz az.

Persze, ez sem magyarázza a többit.

Anyagi veszteségek. Kihasználtság. Erőszakos eseményekben áldozatkénti szerep.

?

2010. aug. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!