Folyton a 23-as számot látom. jelenthet valamit?
bármit.
nagyon furcsállom...
Én meg mindenhol a 420as számot látom szerintem, én szerintem bevonza az ember halja valahol akkor elkezd figyelni rá és utána már mindenhol azt látja.
Egy időben nekem folyton a 0:00, 22:22 meg társai mindig megtalálták mert volt egy ismerősöm aki ilyenkor kívánt egyet és kicsit átvettem én is ezt és folyton ilyenkor láttam meg az időt még úgy is, hogy sosem figyeltem erre.
Meglepő módon az a címe, hogy "A 23-as szám", főszereplő Jim Carrey, de itt abszolút nem a bohóckodós arcát mutatja meg.
Hát én nem vagyok az a típus aki hisz az ilyesmiben igazából, de tavaj év elején elkezdtem a "911"es számot látni. Könyvelő vagyok és eleinte az egyik cég számla számain láttam. Így kezdődött a számozás 911001,911002.......
Nem adtam neki különösen figyelmet. Aztán akármikor az órára néztem, ezt kaptam el : 9:11, 19:11...
És igy tovább, más helyeken és más helyzetekben is láttam. Akkor már kezdett idegesítő lenni de férjem azt mondta paranojás vagyok. Aztán május 23-án kimentem sétálni a kutyusommal...El ütötte az autó. Mai napig nem tudtam feldolgozni ami és ahogy történt, mert aznap minden úgy jött össze hogy az megtörténjen. Még most is elkap a sírás ha bele gondolok. Azóta figyelem a jeleket és mikor többször 911es számot látom, akkor mindég elkezdek félni hogy mi fog megint történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!