Mi a véleményetek a 'Piros ajtó, Sárga ajtó játékról'?
Piros ajtó, Sárga ajtó (Red door, yellow door)
Tudom, hogy ez az egész már most nem annyira népszerű mint kb egy fél évvel ezelőtt.
Ti már játszották ezt a játékot? Ha igen, milyen volt, mit láttatok?
Lehet veszélyes is? Valahol olvastam, hogy ott is ragadhatsz, egy kóma féle állapotba kerülhetsz. Meg is lehet halni tőle? Mik jelentenek veszélyt, ha látod őket?
Mi a véleményetek, tapasztalataitok?
Nem játszottam, nem ismerem. Most olvastam róla a kérdésben először úgyhogy utánanéztem.
Nem veszélyes csak egy újabb ragályos tiktok-os hülyeség, mint a "Bloody Mary".
https://www.youtube.com/watch?v=5x2Lf9v3g2k
Ha tudsz angolul nézd meg ezt a videót. Egy vezetőnek ilyennek kell lennie, maradj nyugodt, nagyon részletesen és konkrétan kérdezz, vedd komolyan a játékot és a szabályokat.
Olvass el minél több kommentet, az embereknek elég érdekes tapasztalataik vannak, és olyan szabályokat, tippeket tanulhatsz amit az oldalakon nem írnak le.
Ez nem paranormális játék, ezzel a saját elmédet, a tudat alattidat fedezed fel.
De nagyon nem ajánlom kipróbálni, mert hallottam már olyanokról akik ott ragadtak, kómába estek vagy akár meg is haltak. Ami azért para mert ahogy mondtam ez nem ilyen szellemes izé, hogy egy démon elragad és ott maradsz, hanem a saját elméddel játszol, és kómába eshetsz, és ha az megtörténik, lehet hogy soha többet nem ébredsz fel.
Érdekes szuggesztiós/hipnotizálós "játék", ami megfelelő védelmi előkészülettel egy vezérfonallal és egy képzett vezetővel még hasznos is lehetne, de így csak egy kockázatos játék.
A videóban a vezető tényleg ügyes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!