Mi lehetett ez ??
Lehet, hogy erre csak tökfejek tudnának válaszolni. Katolikus tökfejek előnyben. Én nem az vagyok. :)
De viccet félretéve, ez valószínűleg egy ismert pszichológia jelenség, aminek semmi köze a valláshoz és a vallás rovathoz.
Üdv: Stefán
Szerintem nem. A Biblia azt mondja Sátánról, hogy a világosság angyalának adja ki magát. Nyilván az őt szolgáló démonok is az ártatlanság köntösét veszik fel magukra. A Sátán és a szolgái megtévesztőek, sosem jelennének meg ijesztően és undorítóan. Jézus is azoktól inett óva mindekit, akik báránybőrbe öltözött farkasok. A legtöbb csaló is megbízhatónak tetteti magát. Én egyes papoktól vagy egyes keresztény gyülekezetek lelkészeitől sokkal jobban félnék a helyedben, mint azoktól a vicsorgó tökfejektől.
Azoka tökfejek csak ijesztgetnek, de a hamis vallási vezetők el tudnak téged vinni magukkal a Pokolba.
üdv, Stefán
"Nyilván az őt szolgáló démonok is az ártatlanság köntösét veszik fel magukra. A Sátán és a szolgái megtévesztőek, sosem jelennének meg ijesztően és undorítóan." Ez azért merész és elhamarkodott kijelentés, Stefán. Bár értem miért írod, de elhamarkodott. Támadhatják, megfélemlíthetik és gyötörhetik is és akkor nem lesznek kedvesek... pl. Megfélemlíthetik, hogy hagyjon abba valamit, ami az üdvösségéhez vezethet. Be is hívhatta őket valamivel és akkor már nem kell játszaniuk a jófiút. Vagy támadhatják azért is, hogy letérítsék az útjáról és pl. ezotériába meneküljön és ott keressen megoldást, voltaképpen náluk. Így egyszerre okozva problémát és ajánlva a világosság angyalaként a megoldást.
Bár senkit nem akarok megijeszteni. Csak talán jobb, ha tisztában van vele az ember, mint hogy hamis kép éljen benne, ami egyszer talán problémát okoz neki a dolgok felismerésében.
Kérdező, nem tudom mi volt. Talán csak nyomaszt valami és így jelentkezik nálad a stressz, vagy talán egy teljesen hétköznapi dolog, pl. fűszereset ettél vacsorára, de talán ennél is több. Mindenesetre imádkozz hittel, ahogy a 4-es tanácsolta. Az bármelyik esetben segít. Ne feledd, hogy bármi is a baj, Istenhez kell fordulni. Neki van a legnagyobb hatalma, ő mindenek felett áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!