Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki retteg...

Van olyan ember, aki retteg attól, hogy elrabolják az idegenek? Van valami oka ennek a félelemnek vagy alaptalan?

Figyelt kérdés

2021. febr. 26. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Pataki.... Hahaha
2021. febr. 26. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem mert nincsenek idegenek buggyant. Inkább azt vegyétek már észre hogy az emberiség önmagát kipusztitja. Rabszolgaság, cégek, stb. Alacsony bérek, éhhalál és nem törődömség meg az a brutális ego ami az emberekbe van még munkahelyen is hogy szégyen ahogy kiszülte őket egy nőnemű lény. Én a világvégét várom majd csak az igazi normális emberek maradjanak életben.
2021. febr. 26. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1: igen.

2: nem.

2021. febr. 26. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, mert ha jön a vilagvége, akkor majd csak a normális emberek maradnak életben?

Hol élsz te 2-es?

2021. febr. 26. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Tervek a világvége utánra?

Ez nem a humor fórum...

2021. febr. 26. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológiai oka van. Fóbia igazából mindegy hogy mi csak az elrablása áll a középpontban. Ugyan ez hogy valaki folyton figyel.

Hogy mi okozza azt nem tudom, nem vagyok pszichológus így igazából ez sem feltétlenül fedi a valóságot.

Minden esetre jelzem hogy másik kategória, mert itt nem az ufokon lesz a hangsúly.

2021. ápr. 4. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!