Van olyan ember, aki retteg attól, hogy elrabolják az idegenek? Van valami oka ennek a félelemnek vagy alaptalan?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 10:46
2/6 anonim válasza:
Nem mert nincsenek idegenek buggyant. Inkább azt vegyétek már észre hogy az emberiség önmagát kipusztitja. Rabszolgaság, cégek, stb. Alacsony bérek, éhhalál és nem törődömség meg az a brutális ego ami az emberekbe van még munkahelyen is hogy szégyen ahogy kiszülte őket egy nőnemű lény. Én a világvégét várom majd csak az igazi normális emberek maradjanak életben.
4/6 anonim válasza:
Ja persze, mert ha jön a vilagvége, akkor majd csak a normális emberek maradnak életben?
Hol élsz te 2-es?
5/6 anonim válasza:
Tervek a világvége utánra?
Ez nem a humor fórum...
6/6 anonim válasza:
Pszichológiai oka van. Fóbia igazából mindegy hogy mi csak az elrablása áll a középpontban. Ugyan ez hogy valaki folyton figyel.
Hogy mi okozza azt nem tudom, nem vagyok pszichológus így igazából ez sem feltétlenül fedi a valóságot.
Minden esetre jelzem hogy másik kategória, mert itt nem az ufokon lesz a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!