Egyet értesz ezzel??
Figyelt kérdés
Mikor meghal valaki az van mint születés előtt a nagy semmiség. A menny egy vigasz, a pokol pedig félelemkeltés.2021. febr. 25. 07:33
4/8 anonim válasza:
Nem, római katolikus vagyok.
Én abban hiszek, hogy a nagy semmi helyén döntik el, hogy hova is fogsz kerülni, az életed alapján, a mennyországba avagy a pokol kénköves bugyraiba.
5/8 anonim válasza:
Születés előtt nem a semmi van, hanem az anyaméh...
6/8 anonim válasza:
Kisgyerek koromban egyszer megkérdeztem a paptól, hogy
- Hol van a Mennyország?
Azt mondta:
- Fenn az égben.
Mondtam:
- Akkor repülőről biztos látták volna.
Azt mondta nagyapának:
-Túl okos ez a gyerek.
7/8 anonim válasza:
Nem èrtek egyet. Szerintem kèt leszületès között a bardoban van a lèlek, kèszül a következô èletre.
8/8 anonim válasza:
Tudományunk szerint a világunk 13,5 milliárd éves, azóta létezik .
A mai megállapítások szerint még több millió milliárd évig létezhet,persze folyton változva.
Ebből mi itt élünk jó esetben 80-100 évet. A nagyon hosszú nemlétünket, szüneteltetjük egy nagyon- nagyon kevés ideig tartó élettel.
Ezért minden élő "dolog" elképesztő! :)
Bele sem gondolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!