Fizikai változásra alkalmazható a vonzás törvénye?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, mint pl.: egy lebénult, lélegeztető gépen lévő ember annyira hisz abban hogy ő egyszer felépül, hogy valóban felfog. Arra hogy konkrétan én mire szeretném használni, max priviben tudnám elmondani, de ilyen kaliberű.2021. febr. 22. 03:23
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem. Én hiszek a gondolatok erejében, nagyon sokszor használtam már, de ilyen volumenű dolgokban nem igazán gondolom, hogy működne.
2/14 anonim válasza:
Te inkább a hit erejére gondolsz mint a vonzás törvényére.
3/14 anonim válasza:
Az erről szóló filmben pont ilyen is volt. Elhatározta hogy saját lábán fog kisétálni a kórházból és így is lett.
4/14 anonim válasza:
NEm tudom, ki képes ilyesmit elhinni. Ha ez igaz lenne, nem lenne senki beteg, nem lenne szükség orvosokra meg kórházakra, elég lenne mindenkinek akarni és már egészséges is lenne!
5/14 anonim válasza:
4: nem, mert ahhoz pozitív gondolkodásmód kell, az pedig az emberek többségének nincs, érthető okokból végülis.
6/14 anonim válasza:
Mindenre alkalmazhato. Akár mint a mosomedve.
8/14 anonim válasza:
4-es bizonyos helyzetekbe a gyógyuláshoz a páciensre is szükség van.
Kérdező! Engem nem érdekel, hogy leértékelték a válaszom. Én csak leírtam, hogy mit láttam.
Már nem emlékszem, hogy A titok című filmben vagy Az iránytű című filmben ami a titok 2. része vagy az Éld az életed című filmben.
Én csak ezekkel tudok segíteni. Ezeket láttam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!