Lehetséges olyan, hogy egy ember démon? Tehát, hogy démon a lénye, de emberként (emberi testben) született és erről - hogy ő démon - nem is feltétlenül tud? És azt hiszi magáról, hogy ember...
ttweb-en olvastam Aranykoronától aki Mihálytól megkapta a kardját,koronát tehát komoly beavatott asztrál segítő,takarító ha úgy tetszik,Luciferrel is találkozott "személyesen" stb.stb...A démoni síkon is tevékenykedik és entitásokat szabadít fel...eleve fénylényekről beszélünk és nem született démonokról....merthogy ilyen nincs ugye....mint tudjuk...csak a mesékben...a valóságban csapdába esett,átitatódott,majd a szellemi testében deformálódott entitásokról beszélünk...
Szóval egyik esete egy ilyen frissen felszabadított démoni lényről szólt,aki ugyanonnan az asztrálsíkról jöhetett inkarnálódni "különengedéllyel" a földre,hogy folytassa a további tanulnivalóit tehát igenis van ilyen...Öregek-karmaőrzők kérdezték milyen formát szeretne milyen családba stb..,ő ott volt mellette..csak azt mondta,hogy szeretné megtapasztalni milyen érzés igazán szépnek lenni...Állítólag egy gazdag elitebb családot kapott és baromi gyönyörű szőke hajú kék szemű lánytestet hozzá....bele kell nőni abba is,de a tapasztalatért bármit...
Én azonnal leveszem,ha valaki nem a saját testében van az eredeti lélekesszenciáival...belső radarom van..
Nem.
A démonok már megvannak ítélve és kárhozatra kerültek, rövid ideig vannak itt kísérteni az embereket ki követi őket..
Minden embernek viszont nyitva áll a mennyek országa, ha a jót teszi és kerüli az önzést, bűnt.
#11. Tegnap regisztráltam arra az oldalra. Tudtoddal működnek a funkciók? Pl belső üzenet küldése.
Én csak ezt próbáltam, az nem működött.
Neked működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!