Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek/léteztek?...

Szerintetek léteznek/léteztek? Loch Ness-i szörny, És hogy a cápa tudott járni? Kijött a száraz földre. Ez nekem nagyon fura. Ezt nem tudom elhinni.

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.
2010. aug. 17. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaja, létezik a loch ness-i szörny!

Amúgy nincs nálad esetleg három dollár húsz cent?...

2010. aug. 17. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:

cápánál eleddig nem találtak nyomot arra, hogy járni tudott volna az uszonyain, de el tudom képzelni, hogy miként akardszárnyú delfinek, esetleg ők is "megrohamozták " a partot, nagy sebességgel kitámadtak, majd visszaúsztak.

Ez viszont csak néhány fajra állhatott, mivel ma is csak néhány faj vadászik partközelben, ellenben gyönyörű, és különleges egynéhány fehércápa vadászati szokása a nyílt vízen: kiugranak és úgy kapják el az úszó áldozatot.

2010. aug. 17. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A mondák, és az evolúció két külön dolog.

"nem tudom elhinni"

De ha már a képzeletnél tartunk, a "végtelen"-t el tudjátok képzelni? Pl hogy az univerzum végtelen.

Ha elkezdesz gondolkodni rajta(bolygók, csillagok, más naprendszerek galaxisok), előbb utóbb kilöki az agyad, "na jó de utána mi van..?". :) Szóval ennyire korlátolt az emberi elme - mivel emberi, emberi léptékekhez vagyunk szokva.. :)

De játszatok kicsit(The Scale of the Universe):

[link]

Vagy ahogy shakespeare is megírta: "Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes"

2010. aug. 17. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép volt ez a válasz, utolsó! :)
2010. aug. 17. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:40

Ment a zööld :DD meg az alatta levő kettőnek is :DDD

2010. aug. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!