Szerintetek léteznek/léteztek? Loch Ness-i szörny, És hogy a cápa tudott járni? Kijött a száraz földre. Ez nekem nagyon fura. Ezt nem tudom elhinni.
Jaja, létezik a loch ness-i szörny!
Amúgy nincs nálad esetleg három dollár húsz cent?...
cápánál eleddig nem találtak nyomot arra, hogy járni tudott volna az uszonyain, de el tudom képzelni, hogy miként akardszárnyú delfinek, esetleg ők is "megrohamozták " a partot, nagy sebességgel kitámadtak, majd visszaúsztak.
Ez viszont csak néhány fajra állhatott, mivel ma is csak néhány faj vadászik partközelben, ellenben gyönyörű, és különleges egynéhány fehércápa vadászati szokása a nyílt vízen: kiugranak és úgy kapják el az úszó áldozatot.
A mondák, és az evolúció két külön dolog.
"nem tudom elhinni"
De ha már a képzeletnél tartunk, a "végtelen"-t el tudjátok képzelni? Pl hogy az univerzum végtelen.
Ha elkezdesz gondolkodni rajta(bolygók, csillagok, más naprendszerek galaxisok), előbb utóbb kilöki az agyad, "na jó de utána mi van..?". :) Szóval ennyire korlátolt az emberi elme - mivel emberi, emberi léptékekhez vagyunk szokva.. :)
De játszatok kicsit(The Scale of the Universe):
Vagy ahogy shakespeare is megírta: "Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes"
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:40
Ment a zööld :DD meg az alatta levő kettőnek is :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!