7 csakra karkötőt vettem. Melyik kezemen érdemes hordani? Rögtön felvehetem vásárlás után vagy várjak vele pár napot?
Sóval NE! Vízzel meg akkor, ha nincs közte azurit, halit, krizokolla, malachit, vagy türkiz.
Csapvízzel tökéletes! A folyóvíz alá tartod, vizualizálod, ahogy megtisztul és feltöltődik energiával.
Majd egy tiszta konyhapapírra vagy 2-re helyezd megszáradni, ha nem nap érzékenyek (pl ametiszt, meg amúgy is csak a korai vagy délutáni órákban) tedd ki a napra.
Egy tál sóval is megtisztíthatod, ha egy tálba öntesz sót, azt lefeded egy tiszta fehér kendővel, hajtsd félbe, vagy háromba és arra helyezd a karkötőt 3 órára utána már nem nagyon tesz jót a köveknek.
Füstölővel is meglehet tisztítani, a füstbe tartod a karkötőt.
Itt részletesebben leírják:
Szerintem inkább a nyakadon érdemes hordani. A csakrák nagyjából a gerinc tengeje mentén helyezkednek el (legalábbis ami a fő hét)
Az hogy a bal kéz a "befogadó" nem jelent semmit.
A tisztítás és harmonizálás nem feltétlen valaminek a bevitelét jelenti, Sőt!
A csakrák központok. A ilyentén szimmetria tengely közelében tudják ellátni feladatukat, azaz az energiaáramlások elosztását, egyensúlyozását, rendezését. Egy oldalról, asszimetrikusan beavatkozni ebbe a rendszerbe önmagában elég rosszul hangzik... (úgy általásosságban egy kalap alá véve mindent meg főleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!