Mi lehetett ez? (bővebben lent. )
Tegnap este viszonylag korán,11 órakor feküdtem le,mert még néztem a TV-t.
Lefeküdtem és már csak arra enlékszem hogy nagyon hideg van,remeg a lábam és ijesztő zenét hallok távolról,olyasmit mint az X-akták főcímdala.A zene olyan halk volt,mégis hátborzongató...megpróbáltam felülni de nem mozdult a lábam.A kezem a combomnál volt,és ilyesmiket gondoltam:"Nyugi,Eszt.,Pánikrohamod van.Semmi baj,csak karmold meg a combod hogy tudj mozogni."
megpróbáltam belemarni a lábamba de az ujjam se mozdult.Aztánn nem tudom mi történt,de arra eszméltem hogy tudok mozogni és ki vagyok takarózva.Visszabújtam és aludtam.De a legfurább hogy tegnap este egyáltalán nem vcolt hideg,én mégis teljesen átfagytam.És az a zene meg a mozgásképtelelnség sem volt olyan ijesztő...Mi lehetett ez?
Tudom hogy nem raboltak el és hogy nem testen jívüli élményem volt,de mi erre a magyarázat?
Te is leírtad: pánikrohamod volt.
A zene jöhetett a szomszéd szobából vagy akárhonnan ahol tv-t néztek.
Ez alvásparalízis volt,nm pánikroham.Sajnos mindkettőben volt részem elég sokszor,tehát megtudom különböztetni.
Én álmomban szoktam néha olyan ijesztő zenét hallani,ami az X-akták zenéjére emlékeztet,illetve csak hasonlít rá kicsit.Az X akták zenéje nem kelt bennem félelmet,de az álmombeli zene,az rémes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!