Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet erre a logikus...

Mi lehet erre a logikus magyarázat?

Figyelt kérdés

1,5 éve bérelek egy lakást. Az utóbbi 1 hónapban ilyen dolgok történtek:

A rádióm kétszer bekapcsolt magától éjjel, majd 3 nappal később megint.

Egyik este, ülök az ágyon és bambulom a tv-t, majd magától felkapcsolt a nagy villany... Lekapcsoltam, majd kicsit később, amikor alváshoz készültem felkapcsolódott az olvasólámpám. Egy másik napon, éjjel mikor kimentem a fürdőbe, égett a lámpa, pedig előtte 1000% hogy lekapcsoltam. Egy másik alkalommal pedig úgy értem haza munkából délután, hogy ment a tv. Nem én kapcsoltam le, reggel soha nem is megy a tv, de ha reggel mégis bekapxsoltam volna, akkor 2 órával később úgyis magától leáll. Nem hiszek a szellemekben, de nem találok értelmes magyarázatot.

2021. febr. 16. 08:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Valaki/valami nagyon fel akarja hívni magára a figyelmet..
2021. febr. 16. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
9 vagyok nem bunkóságnak szántam. Lehet hogy tényleg kihagy az agyad és ez nem vicces, ez egy nagyon komoly betegség is lehet.
2021. febr. 16. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!