Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Tihanyi...

Mi a véleményetek Tihanyi Tamásról és az iskolájáról?

Figyelt kérdés

[link]

"Igen, ez egy hivatalos intézmény, a munkaügyi hivatal által akkreditált iskola, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk."

Szerintem ha iskolája is lehet, akkor nem átverés.

2010. aug. 16. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ez ugyanaz a Tihanyi Tamás, aki pár évvel ezelőtt még utazási irodát vezetett? Tihanyi Travel volt a cég neve, Bécsbe és Párizsba vitt utasokat fillérekért, de olyan is volt a szolgáltatása... Három tragacs busszal rótta a kilométereket, minden második úton lerobbant. Két könyökkel harcolt a túlélésért, mígnem becsődölt.
2010. aug. 16. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Egy hazug csaló...

Ha valaki tényleg így tudna gyógyítani, emberfeletti képességei lennének, azt nem a Budapest TV foglalkoztatná.

Ráadásul ki az a hülye, aki azt beveszi, hogy egy rozsdás hűtőráccsal méri fel a különböző szervek állapotát...

Uri Geller méltó párja!

2010. aug. 16. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre is egészen olyan, sőt már látom, hogy az iskolája ugyanott található (Rákóczi út 78.), ahol valamikor az utazási irodája.

Ez az ember megéri a pénzét.

2010. aug. 16. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem hivatalos intézmény.Bárki létrehozhat ilyet,ha van pénze.Plusz ha rendelkezik a működtetéséhez tartozó engedélyekkel,abból még nem következik automatikusan,hogy használ.A jósok is hazudnak,mégis az RTL-en is vannak.Egy orvos kiröhögné ezt az embert.

Ja és az ilyen "spirituális"gyógyulások szerintem a placebo hatáson alapulnak.Ha valakit érdekel nézzen utána,mert sokkal logikusabb,mint a hókuszpókok.

2010. aug. 16. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagok orvos,csak egy öregasszony. Véletlenül láttam a Budapest TV-n,de kiröhögtem. Elsem tudom képzelni,hogy értelmes ember hogyan hihet ilyen ostobaságban!
2010. aug. 16. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
szereintnem is placebo az egész annyi mindent betudunk képzelni magunknak én is szoktam néha és akkor mondom nem kell rágondolni pl. különböző betegségek (eléggé hiphonder vagyok(nem tudom h kell írni:S)és én csak röhögni szoktam rajta amikor szar kedvem bekapcsolom és szét szakadok annyira vicces ahogy át cseszi szegény embereket
2010. aug. 24. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

http://www.youtube.com/watch?v=17qSPqgcpKY

erről csak ennyi a véleményem..érdemes megnézni mind két részt :D csaló,ugyahogy van..Utazási irodárol meg nem tudtam,de az cink ha igaz :D

2010. aug. 24. 15:40
 8/8 anonim válasza:
0%
Az a "hűtőrácsnak "nevezett eszköz a szenzibil,aminek igenis hatalmas ereje van,ha értő kezekbe kerül! A gondolatainkkal működtetjük,úgy mint a lengyel pálcát is. A radiesztézia egyik eszköze. Nagyon is hasznos dolgokat lehet mérni vele!
2011. nov. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!