Mi a véleményetek Tihanyi Tamásról és az iskolájáról?
"Igen, ez egy hivatalos intézmény, a munkaügyi hivatal által akkreditált iskola, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk."
Szerintem ha iskolája is lehet, akkor nem átverés.
Egy hazug csaló...
Ha valaki tényleg így tudna gyógyítani, emberfeletti képességei lennének, azt nem a Budapest TV foglalkoztatná.
Ráadásul ki az a hülye, aki azt beveszi, hogy egy rozsdás hűtőráccsal méri fel a különböző szervek állapotát...
Uri Geller méltó párja!
Külsőre is egészen olyan, sőt már látom, hogy az iskolája ugyanott található (Rákóczi út 78.), ahol valamikor az utazási irodája.
Ez az ember megéri a pénzét.
Nem hivatalos intézmény.Bárki létrehozhat ilyet,ha van pénze.Plusz ha rendelkezik a működtetéséhez tartozó engedélyekkel,abból még nem következik automatikusan,hogy használ.A jósok is hazudnak,mégis az RTL-en is vannak.Egy orvos kiröhögné ezt az embert.
Ja és az ilyen "spirituális"gyógyulások szerintem a placebo hatáson alapulnak.Ha valakit érdekel nézzen utána,mert sokkal logikusabb,mint a hókuszpókok.
http://www.youtube.com/watch?v=17qSPqgcpKY
erről csak ennyi a véleményem..érdemes megnézni mind két részt :D csaló,ugyahogy van..Utazási irodárol meg nem tudtam,de az cink ha igaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!