Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, képesek vagyunk...

Mit gondoltok, képesek vagyunk megérezni, hogyha egy másik ember érez irántunk valamit?

Figyelt kérdés

Esetleg ez csak egyfajta kivetítés lehet, hogy a saját érzelmeinket vetítjük ki a másikra és ez tükröződik vissza?

Főleg romantikus és hasonló érzelmekre gondolok, de ha valakinek van másfajta tapasztalata örömmel olvasnám azt is.

(Remélem érthetően fogalmaztam...)

2021. febr. 11. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Megérezni nem, megfigyelni a másik embert és a jelek alapján dönteni igen.
2021. febr. 11. 17:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem igazából az a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy ezek a jelek tényleg arra utalnak, hogy érez ö is valamit vagy esetleg tényleg csak annyira szeretném, hogy érezzen, hogy beleképzelem az adott szituációba.
2021. febr. 11. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha már felmerült a gyanú, útólag derült mindig ki, hogy volt alapja a feltételezésnek. Az ember meglepően jól tud olvasni a jelekből, de sokszor nem akarjuk elhinni.
2021. febr. 11. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

2

Kerdezd meg

2021. febr. 11. 18:18
 5/11 Grimfox ***** válasza:
68%
Az ellenséges szándékot szinte mindenki érzi. Azt is, ha valaki másban veszélyes érzelmek kavarognak. A romantikus érzelmeket nehezebb felismerni, mert sokan az általános kedvességet, szimpátiát, barátságot értelmezik úgy, hogy a másik is romantikus érzelmeket táplál irántuk. Emellett az is gyakori, hogy valaki leplezi a romantikus érzelmeit. Ha nem tudod eldönteni, hogy szeret e úgy, ahogy te őt, akkor az azt jelenti, hogy pozitívan érez irányodba, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretnéd. Ha a jelzései nem egyértelműek, akkor vagy ügyetlen, nem eléggé biztos az érzelmeiben, vagy csak te látsz bele többet a jelzésebe, mint amennyit tényleg tartalmaznak.
2021. febr. 11. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem vagy szerelmes, akkor szerintem nem nehéz felismerni, ha a másik igen. Viszont ha szerelmes vagy, hajlamos vagy azt hinni, hogy a másik ugyanazt érzi, tehát vetítesz. Én legalábbis mindig így jártam. Azt hittem, ők is érzik, de mindig tagadták. Mondjuk ennek ellenére ezekből tartós vonzalom lett, de később voltak jelei annak, hogy tényleg nem voltak szerelmesek soha.
2021. febr. 11. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Én azt hittem igen, és rábsztam.

De ez még nem azt jelenti, hogy nem, csak azt hogy én így jártam.

2021. febr. 11. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Persze!
2021. febr. 11. 23:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 12. 00:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2021. febr. 12. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!