Létezhet olyan akinek csak "félig" van nyitva a harmadik szeme?
Itt most én arra gondolok hogy itt vagyok pl én, rengeteg olyan történetet hallottam amikben láttak az emberek furcsa alakokat, érdekes hangokat hallottak padlásukról ilyesmi.
És ugye van ez a dolog, azt mondják hogy a kisgyerekek azt hiszem 3 éves korig képesek látni az ilyen természetfeletti lényeket meg minden ilyet, mert 3 éves korukig van nyitva a harmadik szemük. Valakinek utána becsukódik,valakinek pedig nyitva marad.
Én olyan vagyok hogy észlelni észleltem már jó párszor furcsa dolgokat, viszont én inkább hangokat,zörejeket véltem hallani, látni sohasem láttam még semmit. Egyenlőre legalábbis..maradjon is így szerintem..:D
Létezik ilyen hogy valakinek csak úgymond félig marad nyitva a szem,ezzel csak pl hangokat hall de látni nem lát semmit?
Gyűlölködő választ nem kérek, köszönöm :)
7 a hetesnek
ha nem figyelek hirtelen korom sötét és ebből hirtelen túl világos lesz
vagy ami a legszebb kb sok milliárdnyi szín és a fizika megszűnik létezni
el lehet utazni másik bolygokra pl a napra a mi napunkra és a nap közepén hideg van nagyon hideg
amikor vissza térek látom az összes mini démon összeázott egybe égett testét
4#, 7# vagyok.
Köszi a választ 🙂
...és egyetértek...el lehet utazni, de nem mindenhová fognak beengedni. A hatodik denzitásban a Napunk felszínén laknak 🙄
Amit te mondasz az olyan, mint a többi készség. Van akinek ez megy, másnak az. Én pl világ életemben csak érzékeltem. Azt nagyon precízen és tisztán, de sose láttam vagy hallottam semmit se.
Nincs olyan, hogy félig, mert olyan sincs hogy teljesen. Nekem már volt leírhatatlan nagyságú megnyílásom. Mintha strokom lett volna, minden kitisztult, tökéletes lett, hatalmas orgazmikus élvezet, eufória árasztott el. Éreztem, hogy a létezés leírhatatlan élvezet. Ez is csak valamennyire megnyílás. Mindig nyitva van valamennyire minden élőlénynek. Szóval amíg nincs rendszer amiben gondolkodhatunk, értelmetlen azt mondani, hogy valamennyire. Mihez képest félig? Mi az egész? Mekkora fokozat a 100%?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!