Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért láttam egy másik embert...

Miért láttam egy másik embert a tükörben asztrál utazás sorám?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég volt egy különös utazásom. Nagyon sok mindent nem tudok belőle megmagyarázni, ugyanis tényleg nagyon furcsa volt. Miután kiléptem a testemből az volt az első, hogy belenéztem a tükörbe, de nem magamat, hanem Kim Khardasiant láttam (aki nem ismerné, ő egy celeb). Valaki tudna erre ésszerű magyarázatot adni nekem? Életembe nem követtem a munkásságát és így nem is tudtam ezt mire vélni. Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. febr. 8. 23:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én amikor (feltehetőleg) az asztrál testemet pillantottam meg a tükörben,az tulajdonképpen teljesen megfelelt a valóságnak, az érdekes az volt, hogy az egész alak rusástól, mindenestől kissé áttetsző volt, de azért tejesen jól látható. (Éjszaka, csak a kinti fények viágitották meg a szobát)
2021. febr. 9. 14:56
 22/31 anonim ***** válasza:

Hát akkor pont azt tükrözte.

Másban a szálkát...

Keresd a benned lévő gerendát!

Lehet egyfajta irigység is az ellenszenvben.

Nézd meg, írd le mi nem szimpatikus benne, és nézd meg azok mennyire igazak rád. Mennyire vagy Kim, adott szituációban?

Ha leírod hogy pl arrogáns, HP, én központú....stb.

Akkor azokat a tulajdonságokat meg tudod kérdezni mástól, hogy ezek rád mennyire igazak.

A negatív lista mellé írd le azt is, hogy mik szimpatikusak benne.

Én csináltam önismeret céljából. Hát meglepő hogy a számomra idegesítő, ellenszenves emberek mennyire tükrözik a valómat...

Amúgy miért itt kérdezel ha van mestered aki, amúgy is ezt ajánlotta?

2021. febr. 9. 15:46
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Én is beneveznék egy ausztrál utazásra, csak sok ott a vadállat
2021. febr. 9. 18:08
 24/31 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom ilyenkor valamit beszedsz? Vagy hogyan jutsz ilyen pszichózisba

?

2021. febr. 9. 18:13
 25/31 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam le, hogy meditációval. Kifejezetten tilos ebbe belekezdeni drog hatása alatt.
2021. febr. 9. 18:14
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Akkor pszichózis.
2021. febr. 9. 18:16
 27/31 anonim ***** válasza:
Vagyis ahogy írtál, egy valóságosnak tűnő álom
2021. febr. 9. 18:17
 28/31 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem volt elég energiád, ezért álom állapotba csúsztál.

Egyébként igaza van annak a ki azt írta, hogy a mesteredet kellene megkérdezni.

2021. febr. 9. 18:33
 29/31 ufóbia ***** válasza:
Ha már sikerült, akár többször is, akkor ne hagyd abba a gyakorlását, mert utána nehezebb lesz újra kezdeni. Alvást teljesen ki lehet hagyni a dologból. Szívesen megosztom veled a módszerem, és a saját élményem, de csak privátban. Felesleges sok fafejnek mesélni, akik droggal akarnak Ausztráliába utazni, és hasonlók. Üdv. Úfóbia
2021. márc. 23. 22:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire megy a dolog, akkor ha adok pontos helyszínt, pontos időd és kiteszek egy tárgyat. Ide tudsz asztrál utazni, hogy megmondd mi van rajta? Ha sikerül, akkor szerintem hinnék benne.
2021. márc. 24. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!