Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érzem mások érzéseit? Lehetség...

Érzem mások érzéseit? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Valamiért érzem mások érzelmeit kb 2 éve. De csak fél éve jöttem rá erre(tudatosan).

Ez az egész nekem nagyon fura, pl. valakinek rossz a kedve azt mintha én is érezném(ez lehet haraggal, boldogsággal, bármilyen érzelemmel).

Nagyon megterhelő tud ez lenni, főleg ha valaki lelkileg rosszul érzi magát, mérges vagy haragos.

Néha olyan mintha az illető érzelmein keresztül a gondolatait is hallanám.

Sokszor van bűntudatom emiatt, főleg, ha megbántok valakit(direkt vagy nem direkt) és ÉRZEM az érzéseit. Mintha valaki rátérdelne a mellkasomra. Ilyenkor gondolkozni se tudok tisztán(és ugyanígy minden más rossz érzésnél).

Viszont ha valaki boldog az aaaa nagyon jól esik(mivel én is átélem ugyanezt).

És az a fura, hogy ez tényleg nem annyira tudatos, sőt bárcsak az lenne, mert akkor tudnám valahogy kontrollálni.

Nem tudom eldönteni, hogy ez áldás inkább vagy átok.

Lehetséges ez? Mással is fordult már elő ilyen?

Ja és megköszönném, ha valaki megmondaná, hogy tudom ezt "kikapcsolni" , mert odáig jutottam, hogy inkább vagyok egyedül és nem társaságban (így nem kell más érzéseire rákapcsolódnom)

Ja és nem őrültem meg(vagyis remélem :D)

Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)

2021. febr. 5. 00:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell adottság,azt én is tudom az illetőről hogy hazudik-e.Régen rengeteget hazudtam,egyfolytában,sokáig,így levágom a másikról is,ez egyszerű,csak eszembe juttatom hogy én hogy viselkedtem amikor hazudtam,milyen pozitúrát vettem fel,és mit mondtam vagy mit mondanék most az ő helyébe,ennyi.
2021. febr. 5. 14:12
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen ebben tényleg van valami. Én is sokat hazudtam régebben, szóval lehet ez is közre játszik🤔
2021. febr. 5. 14:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22.:Ezzel szerintem sokan így lehetnek,hiszen mindenki hazudott már,de aki tényleg sokat,annak benne van a zsigereiben,nem vagyok büszke rá,de ezek ellen már nem tehet semmit az ember,de kamatoztathatja,vagyishogy fölhasználhatja másokkal szemben.
2021. febr. 5. 14:53
 24/30 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok valami büszke rá, azóta ezerszer őszintébb vagyok.

értem mit akarsz mondani🤔

Köszönöm a válaszaidat!

2021. febr. 5. 14:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Vigasztaljon a tudat hogy az egész világ amiben jelenleg élünk hazugságokra, megtévesztésre épül. Szinte minden gagyi lett, az emberek nagy része még önmagának is hazudik.
2021. febr. 5. 15:30
 26/30 anonim ***** válasza:
80%
Narcisztikus, pszichopata az “ ellentéte”.
2021. febr. 5. 15:52
 27/30 anonim ***** válasza:
24.:Szívesen! :)
2021. febr. 5. 16:10
 28/30 anonim ***** válasza:
39%

Hallucinálsz, csak beképzeled az egészet.

De mivel ettől különlegesnek érzed magad, még fel is erősíted a tévképzeteket.

Nincs semilyen szupererőd.

2021. febr. 5. 16:19
 29/30 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy hallucinálnék és hogy ez szupererő lenne :D

Az egyik válaszoló leírta, hogy valószínű empata vagyok és igen tényleg az vagyok:)

Köszönöm a válaszod

2021. febr. 6. 00:55
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Még kezdő koromban farózsáztam, és nekem is bekapcsolt az enerfiaérzékelés. Akkori párom belerugodt a radiátorba és éreztem ahogy az érzései aut mondják 'b@szd meg radiátor'.

Gyakorolj. Meditálj sokat arra, hogy függetlenítsd magad ezektől. Így továbbra is érezni fogod, de megtanulod, hogy ne hasson rád( negatívan).

2021. febr. 17. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!