Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az hogy azt csinálom...

Miért van az hogy azt csinálom amit nem akarok és azt nem csinálom amit akarok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:48
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mi ennek az oka? Hogy tudok ezen változtatni? Mintha valami láthatatlan erő visszafogna csak nem tudom mi az :(
2021. febr. 3. 09:48
 2/15 anonim ***** válasza:

Enis úgy vagyok. De nekem a körülményeim nem engedik hogy azt csináljam amit szeretnék.

Szerintem tudsz rajta változtatni ha akarsz, el kell dönteni hogy ezentúl a jó dolgoknak élsz. Egyszer élsz vegulis nem érdemes olyanra pazarolni ha csak teheted amiben nem érzed jól magad.

2021. febr. 3. 09:52
 3/15 anonim ***** válasza:
A saját elméd korlátoz. Ennek a jele az is, hogy az ezotéria csoportból várod a választ. Itt értelmes tanácsot aligha fogsz kapni, megmagyarázzák majd a horoszkóppal meg szellemekkel, meg mindennel. Közben meg csak erőt kéne venned magadon. Persze ez nem könnyű, de elhatározás és kitartás kérdése.
2021. febr. 3. 10:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Írj pár példát, mertcez így homályos
2021. febr. 3. 10:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem az “ébredésen” elött volt olyan, hogy azt tettem, amit nem akartam. Akkor nem tudtam, miért. Most már rájöttem, hogy miért történt így. A felsöbb énem segített. Szerendipitás volt esetemben, lehet, hogy nálad is.
2021. febr. 3. 11:07
 6/15 A kérdező kommentje:
És hogy érhetem el a felsőbb én-t hogy segitsen?
2021. febr. 3. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Pl nem akarsz elmenni a boltba, de mégis elmész? Nem akarsz kocsival menni, de mégis azzal mész?
2021. febr. 3. 11:43
 8/15 anonim ***** válasza:
A legfelsőbb én te magad vagy, csak seggbe kell rúgnod magad. Lehet ezt megfogalmazni ezotérikusan is, de basszus, nem te irányítod a saját életedet? Beszélgess el magaddal úgy, mint ha a saját főnököd lennél. Vagy beszélgess egy baráttal, aki őszinte, és akiben megbízol. Egy motiváló barát/társ sokat segíthet.
2021. febr. 3. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja hogy ti ezosok ezt értitek?
2021. febr. 3. 12:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Az ezotéria alapja, hogy lehessen mást okolni a hiányosságainkért, én azt érzem. Mondhatnám én is, hogy azért vagyok lusta, mert a Jupiter épp egy vonalban állt a Szaturnusszal, mikor születtem, de hát a valóság az, hogy nincs elég akaraterőm. Mit tehetek? Elkönyvelhetem, hogy én ilyen vagyok, mert az Univerzum így akarta - hehe, vagy megpróbálhatom megemberelni magam, és tenni valamit azért, hogy jó irányba változzon a helyzet.
2021. febr. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!