Voltál már a testeden kívül?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 14:55
11/20 anonim válasza:
Itt nem magyarázhatjátok meg ezeket a dolgokat tudományos módon, ki lesztek közösítve, le lesztek pontozva még akkor is, ha igazatok van. Üdv az ezo kategóriában. :D
12/20 anonim válasza:
Én nem vagyok teljesen materialista, de azért a hülyeség az hülyeség
13/20 anonim válasza:
Igen. Nekem konkrétan volt testen kívüli élményem 3x is. ja bocs, elfelejtettem hogy ez a vaskalapos szkeptikusok csatatere az ezo kategóriában. :D
14/20 anonim válasza:
13. Mindjárt jönnek hogy ilyen nincs, nem bizonyított, nem lehetséges stb... De lehetséges, és nem illúzió!
15/20 anonim válasza:
Lehetséges, csak megmagyarázható tudományosan
16/20 anonim válasza:
Kedves kérdező létezik ilyen. Sőt még azt mondanánk a tudat játszik... Hát nem. Párommal játszottunk olyat hogy felírt egy lapra egy szót és feltette olyan helyre ahol tuti nem érem el. Nem csalás nem ámítás. Kiléptem a testemből és elolvastam mi van rajta.
Reggel megmondtam neki és le vette a magas helyéről kinyitotta és az volt...
17/20 anonim válasza:
16
Tehát ugyanezt el tudnád játszani egy szkeptikussal is, mint pl. velem? Ha igen, én benne vagyok. :)
18/20 anonim válasza:
Basszus, ezt nekem kamasz koromban miért nem mondta senki? Megkukkoltam volna pár csajt kirepülve a testemből.
19/20 anonim válasza:
18
Azt állítod, hogy most már nem kukkolnád meg őket? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!