Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert erdekel ennyire az...

Miert erdekel ennyire az orosz kultura? lehet egyszer orosz voltam masik eletben?

Figyelt kérdés

amiota eszem tudom, megorulok az oroszokert. imadom oroszorszagot, nagyon szep, es minden almom, hogy eljussak egyszer, ugy erzem akkor lennek a legboldogabb valaha. az orosz emberek iszonyatosan tetszenek, oket tartom a vilagon a legszebbnek. allitolag nekem is van egy kis oroszos beutesem. tanulok is oroszul, orosz zeneket es filmeket hallgatok/nezek.

sorolhatnam...

egyszeruen meg vagyok bolondulva ertuk.

szerintetek ez jelenthet valamit, hogy valamikor orosz voltam?

2021. jan. 28. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Ez egyébként nagyon is lehetséges, ha egy (vagy több) nagyon jól sikerült életet éltél ott.

Azt mondják, hogy sokszor azokat a fajta ételeket kívánjuk, amiket a korábbi életben ettünk.

Szerintem sok ételallergiás gyerek is azért van manapság, mert most a "végefelé" más szintekről is sokan jönnek le segíteni, akik már rég nem ettek ilyen jellegű ételeket.

😉

2021. jan. 28. 11:16
 2/4 Grimfox ***** válasza:
93%

Az ételallergia az összes ételben megtalálható méreganyagok miatt van. Már az anya méhében ki vannak téve ezeknek az anyagoknak, mert az anya is csak olyan élelmiszerhez jut hozzá, ami vegyszerezett, különböző tartósítószereket, ízfokozókat, stb.-t tartalmaz. Az anyatejen keresztül is ezeket kapja. Amint elkezd normális ételeket enni, közvetlenül is bejutnak ezek a szervezetükbe. Mivel a méreganyagok normál élelmiszerekkel együtt jutnak be, a szervezet már a normál élelmiszerre is úgy reagál, mintha mérgezett lenne. A léleknek, ami testet ölt, teljesen mindegy, mikor járt it utoljára, a test, amit kap, az emberi, alkalmas az emberi életre(kivéve ha súlyos karmával születik). Az allergia csak akkor szellemi eredetű, ha nem született, hanem idősebb korban alakul ki. De ilyenkor sem mindig. Ha szellemi eredetű, akkor valamit elutasít a szellem, és ez kihat a testre. De általában idősebb korban is méreganyagok okozzák.

Kérdező: Nem valószínű, hogy azért vágysz az orosz kultúra, oroszország után, mert előző életedben orosz voltál. Nem kizárt, hogy az voltál, de nem ez az oka. Az oka valószínűleg inkább az, hogy a jelenlegi életedben van olyan karmád, ami ehhez köt. A karma az előző életeidből származik, de nem emlék, és nem is idéz fel emlékeket. De kötelékként kiválthat ilyen vonzódást. Nem feltétlen azért, mert orosz voltál előző életedben, és a karma ezt tükrözi, olyan emberekhez is köthet ez a karmikus szál, akik jelenleg oroszországban élnek, vagy olyan dolgokat kellene átélned, amit ott tudnál igazán átélni, hogy kiegyenlítsd a karmád. Ennél is valószínűbb, hogy tanult viselkedésről van szó, ami teljesen ebből az életből ered, és egyszerűen ez a kultúra az, ami összhangban van a személyiségeddel.

2021. jan. 28. 11:55
 3/4 anonim válasza:
100%
Velem pontosan ugyan ez van! Magyar állampolgár vagyok de az vagyok aminek érzem magam szóval orosz vagyok :)
2021. jan. 30. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem az orosz kúltúrát majdnem úgy mint a románt. Anyú tanúlt orosz nyelvet az iskolában gyerekként s én kérdetrem tőle hogy mit tud s keveset tud de azt elmondta. Pl. Já pisáju, eta gyévocska, hlebá, spásivá, háráso, pányimaje páruszki, ocseny ljublju vodá, de a betüket már elfeledte. Én ismerem az r, v, d, b, sz, scs, p betüt, de a ь, э, ы ezeket nem értem hogyan lehet kiolvasni. A románojat azért szeretem mert igaziból románnak születtem csak itthagytak a szüleim születésemkir s magyarok fogadtak örökbe másfél évesen s húz a vérem.a ronánokhoz vagy nem tudom. De hogy az oroszokhoz mi húz azt nem értem. Ralán érzem hogy a románokkal jóba voltak s én szeretem a románokat? Vagy az örökbefogadási papirjaimon láttam hogy az anyai nagyanyám neve Chifor Aculina Elena. Az Aculina orosz név s 24 évesen a facebookon megkerestem a vérszerinti családonat s az anyám testvérei mind szőkék s nagydarabok. Lehet hogy a nagymamám azért lett Aculina mert félig orisz vokt, félug román s a gyerekei azért szőkék mert rá hasonlitanak. Az anyámat csak képen láttam ( mert 15 éves koromban meghalt amibt megtudtam) s ő barna volt. Leget azért húz valami az oroszokhoz mert van benbem egy kis orosz? Sajnos ezt soga nem fogom megtudni.
2021. jan. 31. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!