Valóban így magunkra hagytak volna bennünket az emberiség segítői?
A kiáltó szavas pasi sem határoz semmiről, csupa beszél beszél a közönségéhez már egy ideje.
Tudod azt tud mindenki...
Neharagudj tudom ez a válasz félre érthető de bla bla bla...minden ezo spiritől
Tudod ez a ezo spiri dolog ott bukik el az embereknél, hogy pl most 5 C fok van kinnt ugye, de az ezo dolgok mondjuk 35 C fokról beszélnének.
Szóval értem én a linkelt dolgot aztán a többi hozzászóló mondanivalóját is!
Nemcsak én vettem észre ezen dolgokat.
Tudod az lenne a változás amikor az emberek irányítóinak a döntéseit befolyásolnák pozitív irányba. Na de akkor jön a szabad akarat mondóka ugye.
Rájuk vonatkozik de az egyszerű ember majdnem semmit sem dönthet persze.
Belsőleg igen de attól még a turizmus és vendéglátós ipar tönkre megy.. És az emberek mentális egészsége is.
Nemtudom érthetően fogalmaztam e.
Nézd, az emberek fele pl el sem megy szavazni. Hisztizünk, de tüntetni kimegy 10-20 ezer ember...ez még 1%-ot sem éri el. Konklúzió, a többség elégedett, vagy, érdektelen.
Mit szeretnél, jöjjenek a földönkívüliek és az angyalok, Jézus, Buddhák, Bódiszatvàk, stb tüntetni-tiltakozni, rendet csinálni helyetted??
Neked nincs kedved kiállni magadért, de valaki tegyen valamit?! 🙄
nézd ezt emberek csinálták, így az ember dolga rendet tenni.
nem a vírusra, hanem az intézkedésre gondolok világszerte.
egy idő után az emberek megunják és tüntetni, "lázadni kezdenek". (mint ahogy a hó végén és febr elején tüntetni is fognak.)
Az erőszakos tüntetések nem oldanák meg a dolgot, de van két békés alternatíva is a változások elindítására.
Az egyik ilyen, a passzív ellenállás. A hátránya annyi, hogy ez a megoldás csak kollektív szinten alkalmazható, vagyis az emberek többségének le kellene tennie a munkát és egy időre teljesen kivonulnia az erőszakos, fenntartó rendszerek működtetéséből, amíg azok össze nem omlanak.
A másik megoldás a rendszerből való kivonulás, vagyis az olyan szinten való önellátás, mely által az állam felé való, anyagi kötelezettségek (közüzemi díjak, adók, stb.) "megvonódnak" a rendszertől. De ez is csak kollektíven működne, - ha csak kevesen választanák ezt az utat, akkor egykettőre megbüntetnék, ellehetetlenítenék, majd "visszarugdosnák" őket a "karámba".
Sajnos, az emberek túlnyomó többsége még "alszik" így fenntartások nélkül bízik a rendszerben és alá is veti magát a döntéseinek. Ők adott esetben (pl. a média és különböző propagandák által) feltüzelhetőek és ráuszíthatóak a józanul gondolkodó, csendes kisebbségre. Ezért lenne fontos az ő tudati átfordulásuk is.
Én a néma csendes tüntetéstbszeretem. Az ember csak kivonul áll és néz.
De erre kicsi az esély, a hullámok vandalizmus fordult elő gyakrabban nálunk de remélem erettebbek lettünk az évek alatt...
Az emberek többsége bizakodva vár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!