Spiris embereket ismernék meg(?)
Kb az összes spirituális tèmát vègig jártam. Rengeteget olvastam ès tapasztaltam a tèmában.
Ha nem akarsz itt nyìlt kèrdèseket fel tenni akkor üzenetben is szìvesen válaszolok.
hát nálam sincsenek, sokan. én ide feldobok egy kérdést vagy csak válaszolok és az ezós beszélgetés letudva.
hol "ateista" szkeptikus szerepben, hol pedig a buzgó.
Akkor ìrd le ide 50x ezt a vèhtelenül intelligens mondatodat, azt lusta mindenki törölgetni. Te is megnyugszòl egy kicsit, mert gondolom fenemòd idegesìt az emberek nèzetbeli különbsège ha olyan helyekre írogatsz többször is ami neked nem szimpatikus. 😀
Az egy dolog hogy nem hiszel benne ès jò is ez így, de hogy ennyire meg kell mondanod, ennyire nyomot kell hagynod a tèmában az már pszichològust igènyel.
Ne fáradj az agymenős èrveiddel vagy bármi jellegű mondat alkotással mert nincs több reakciòm felèd.
Jobbulást!
tényleg volt egy, de én nem vettem sértőnek...
asszem 3 vagy 4 volt nem?
de azért ez gáz... azt még finobban is fogalmaztad meg!
Éljen a szólásszabadság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!