Sok szinkronicitás mit jelent?
A szinkronicitás szótári definíciója pszichológiai értelemben ‘eredetileg egymással kapcsolatban nem álló események előfordulása és a meggyőződés, hogy ez az együttes előfordulás nem puszta véletlen. Egyszerűen fogalmazva a szinkronicitás egy rejtélyes esemény, amikor két vagy több dolog történik egyszerre, egymással összefüggésben, bár normál esetben ez lehetetlennek tűnne.
egy kicsit elvontabb példa: reggel szól a rádió, és a vizslatenyészésről beszélnek, a melóba menet uj óriásplakátot fedezel fel a házzal szemben kutyakaját reklámoz vizslákkal. a munkatársad cuki állatos képet küld napközben (vizslákkal), melóból hazafele odaszalad hozzád egy kölyök vizsla.
Grimfox!
Sztem ez talált.
Szia!
Nekem is volt ilyen, állandóan a 13.13-as szám jött velem szemben még a mikró kijelzőjén is.
Én a szerencsére fogtam, hogy valami szerencsés fog velem történni.
Mondjuk meg is történt. :-)
Aztán elmúltak ezek a számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!