Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a sors lehet?

Szerintetek ez a sors lehet?

Figyelt kérdés

Szóval találkoztam egy sráccal az interneten, teljesen véletlenül. Majd el kezdtünk beszélgetni és nagyon megszerettem őt. Kiderült, hogy nagyon sok érdeklődési köreink van. Majd egyszer megkérdeztem, hogy mikor született. Ő erre azt válaszolta, hogy április 22.

És az a durva, hogy én meg április 12. És utána írta, hogy mivel ő emeletes házban lakik ezért ő a 12.számú lakásban lakik a 4.emeleten.

Tehát 4.12. (Ami az én születési hónapom és napom).

Ezt szerintetek hogyan?

Mikor én ezt megtudtam akkor konkrétan sokkot kaptam..

Ez lenne a sors vagy mi?

(Ha esetleg olvasnád ne haragudj, hogy ki írtam csak kíváncsi vagyok az embereknek a véleményére.)

2021. jan. 14. 16:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már hasonló véletlen az életemben. Nem lett belőle soha semmi, csak kikészültem évekre. Mindenki azt lát bele a dolgokba, amire épp vágyik.
2021. jan. 15. 01:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kajak nem szereted a túró rudit???Én se,ez is tuti a sors.Május 1-én születtem és 1/3-ben lakom.A hideg ráz,minket egymásnak szánt a sors hisz mennyi mindenben egyezünk már.Ez iszonyat durva nem??
2021. jan. 15. 06:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Na és a sors csak veled játszik ilyet? Miért nem mindenki nagy Ő-je kapcsán? Mert nincs ilyen. Ez egy véletlen, amire kevés az esély, de néha bejöhet.
2021. jan. 15. 07:41
 24/27 anonim ***** válasza:
22-es, nem március 1-et akartál írni? Mert az azért lenne vicces, mert én akkor születtem. Ja, ami ennél nagyobb poén, hogy márc.1. az Ölelj meg egy könyvtárost világnap és én könyvtáros vagyok. Ráadásul kb. 17 éve már könyvtáros voltam, amikor megtudtam, hogy márc.1. az Ölelj meg egy könyvtárost világnap.:DDD Mindenesetre sajnos szívügyekben soha nem jöttek be nekem ezek a véletlenek, pedig volt olyan, amikor 40 ember neve közül húzta ki az enyémet karácsonyi ajándékozáskor tinédzser koromban.
2021. jan. 15. 11:00
 25/27 TotoJTD ***** válasza:
Mi vagyunk a szanalmasak egy olyan szerint, aki mar sorsos ritualekat csinal mert ott lakik szamokban elete szerelme ahova az o szuletesi cime van kiirva.. Tenyleg, micsoda szanalmas emberek vagyunk!
2021. jan. 16. 14:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha van két kezed,két lábad,két szemed akkor tuti nekem szánt a sors. Mennyi közös van bennünk... Hihetetlen! 🤦
2021. jan. 16. 18:55
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már szegény kérdezőt, hát nem látjátok, hogy tudja, hogy neki igaza van?

A sors keze betette a lábát.

2021. jan. 16. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!