Bele kezdjek egy csakratisztításba?
Elég régóta érzem magam melankolikus hangulatban és régóta nem foglalkoztat az ezotéria, csakra, lélek világa. Elhanyagoltam magamat is és a lelkemet is. Szerintem köze van ennek a csakrákhoz is, talán blokkolva van néhány ami miatt ezeket érzem?
Ezek a tüneteket észelem magamon egy ideje:
-Magányosnak érzem magam
-Depresszió és szorongás
-Minden vagy bizonyos dolgok túl gyorsan történnek és nincs időm felkészülni, felmérni a dolgokat
-Nincs önbecsülésem, utálom magamat
-Túl nagy álmokat dédelgetek amikről tudom hogy nem reálisak
-Döntésképtelenség
-Állandó fáradtság
-Másoknak akarok megfelelni
-Félelem új dolgoktól, helyzetektől
-Másnak akarok megfelelni öltözködésben, más ént akarok alkotni
Amikor leküzdöttem azt amitől a legjobban féltem eddig (nőgyógyász), akkor annyira bátornak éreztem magam meg magabiztosnak, azt éreztem, hogy ha ezt amitől évekig féltem és a semmi miatt izgultam túléltem akkor bármire képes vagyok. Csak sajnos ez a pillanat abba is maradt és újra visszatértek a félelmek, szorongások. Sajnos néha utcára se merek kimenni, néha csak rám erőszakolással, hogy na kéne levegő. Szerintetek mely csakráim lehetnek blokkolva? Ismertek olyant Budapesten aki tényleg ért a csakrákhoz és meg is tudna gyógyítani? Akik nem értenek ehhez, vagy nincs értelmes hozzászólni valójuk kérem ne írjanak ide fölöslegesen! Köszi ha elolvastad.
1.kifejtenéd?
ezzel a kommentel nem segítettél sokat sajnos...
KI.
-mozgás (igen, otthon is lehet),
-egészségesebb életmód,
-életet támogató étkezés,
-önfegyelem összeszedése (mint írod, a jó dolgokra is kényszerítened kell magad),
-szeretekapcsolatok kialakítása,
-reális célok kijelölése és mindannapi tettek az elérésükért,
-és középtávon érdemes észre veni, hogy a félelmeink nagyobbak a valós veszélyeknél (ld. a nőgyógyászt: gondolom, nem harapott meg),
-ha mindezek nem segítenek, akkor szakképzett támogató-segítő személy segítségét kérni. Aki akár csakragyógyász, akár pszichológus is lehet, hitrendszered szerint.
Érthető így a kifejtés?
A felsoroltjaid megváltoztatására mégis melyik csakrádat akarod megtisztítani?
Az "egyszerre mindet" csak subickolás lenne.
5.direkt ezért kérdeztem hogy szerintetek melyik csakrát kéne.
nem olvastad végig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!